Home / Social / Pamflet: Dragă Moș Crăciun,

Pamflet: Dragă Moș Crăciun,

Să știi că anul ăsta am fost foarte supărat pe tine, pentru că ai rătăcit scrisoarea mea de anul trecut. Nu-ți cerusem mare lucru… Un mandat de prefect, acolo.

Încă unul, de fapt… Dar acum mi-a trecut supărarea și, nu știu de ce, dar sunt convins că scrisoarea asta o să ajungă la tine, mai ales că au publicat-o și băieții de la Est News.  Află că nu mai vreau să fiu prefect, Moșule. E drept că mi-ar plăcea încă un mandat, că era frumos cu secretară, Tuareg la scară cu șofer în dotare și șef de cancelarie cu airbag-uri, dar mi-am dat seama că lucrurile nu stau așa cum am crezut eu. Trenulețele electrice sunt făcute, într-adevăr, pentru copii, dar tot tăticii se joacă cu ele. Că veni vorba, ai văzut cum s-au jucat tăticii lui Ponta cu el? Doamne, ce-am mai râs! Să nu crezi că m-am bucurat de răul lui, Moșule, dar cum să nu râzi când vezi apogeul prostiei nedisimulate? Cred că până și tu ai râs după faza cu doctoratul… Eu nu o să renunț la al meu, Moșule. L-am luat pe bune. Am muncit, am învățat, am mâncat tot din farfurie. De fapt, tu știi că sunt băiat bun… Tocmai de aia, Moșule, te rog ca anul ăsta să-mi aduci în dar un post mic de consilier prezidențial. Că doar nu degeaba am fost cuminte! Cu drag, Ciprian.

Să știi că anul ăsta am fost foarte supărat pe tine, pentru că ai rătăcit scrisoarea mea de anul trecut. Nu-ți cerusem mare lucru... Un mandat de prefect, acolo. Încă unul, de fapt... Dar acum mi-a trecut supărarea și, nu știu de ce, dar sunt convins că scrisoarea asta o să ajungă la tine, mai ales că au publicat-o și băieții de la Est News.  Află că nu mai vreau să fiu prefect, Moșule. E drept că mi-ar plăcea încă un mandat, că era frumos cu secretară, Tuareg la scară cu șofer în dotare și șef de cancelarie cu airbag-uri,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: