Home / Justitie / Traficanții vor acasă

Traficanții vor acasă

Arestați de câteva zile ca urmare a unor razii masive ale procurorilor DIICOT, care au avut drept scop destructurarea rețelelor de traficanți de țigări, cele opt reținuți au început să resimtă regimul de detenție și au cerut ieri, magistraților Tribunalului Vaslui, eliberarea condiționată.

Cei arestați, majoritatea din comuna Drânceni, au fost despistați, la perchezițiile care au avut loc, cu 6.500 de pachete cu țigări, sume imporatnte de bani în lei și valută, două pistoale cu capse și peste 20.500 de materiale pirotehnice. De asemenea, procurorii au ridicat, în vederea confiscării și patru autovehicule.

Acțiunea la care au participat, pe lângă procurorii DIICOT, importante forțe din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție, al Poliției de Frontieră și Jandarmi, s-a desfășurat pe 17 decembrie și a avut drept scop destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în traficul illegal cu produse accizabile. Perchezițiile, 23 la număr, au avut loc pe raza județelor Vaslui și Iași și s-au emis 28 de mandate de aducere la audieri. (A.C.)

Arestați de câteva zile ca urmare a unor razii masive ale procurorilor DIICOT, care au avut drept scop destructurarea rețelelor de traficanți de țigări, cele opt reținuți au început să resimtă regimul de detenție și au cerut ieri, magistraților Tribunalului Vaslui, eliberarea condiționată. Cei arestați, majoritatea din comuna Drânceni, au fost despistați, la perchezițiile care au avut loc, cu 6.500 de pachete cu țigări, sume imporatnte de bani în lei și valută, două pistoale cu capse și peste 20.500 de materiale pirotehnice. De asemenea, procurorii au ridicat, în vederea confiscării și patru autovehicule. Acțiunea la care au participat, pe lângă…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

Sancțiuni de 51.000 de lei agenților economici din Bârlad

Polițiștii de investigare a criminalității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: