Home / Administratie / Ziua porților deschise la Prefectură

Ziua porților deschise la Prefectură

Ieri, Instiruția Prefectului Județul Vaslui a declarat o zi a porților deschise, eveniment la care au participat elevi din diferite unități administrativ-teritoriale din județ.

Primul grup de elevi prezent le Prefectură a fost format din elevi din Muntenii de Jos. După ce au vizitat birourile șefilor instituției, copii i-au colindat pe cei care reprezintă interesele Guvernului în teritoriu. Din poziția în picioare, Andrei Puică, prefectul județului, i-a îndemnat pe copii să adreseze întrebări celor de față. Cu toate că au venit cu voie bună și s-au instalat confortabil în scaunele din birourile prefectului și al adjunctului său, copiii habar nu au avut de ce se află acolo.

Întrebați fiind, reprezentanții generației de mâine nu au știut nici ce înseamnă justiția, nici ce este “Dreptatea” și nici “Morala”. Noroc de învățătoare, care ne-a lămurit: “Încă nu au studiat”. (Bogdan RUSU)

Ieri, Instiruția Prefectului Județul Vaslui a declarat o zi a porților deschise, eveniment la care au participat elevi din diferite unități administrativ-teritoriale din județ. Primul grup de elevi prezent le Prefectură a fost format din elevi din Muntenii de Jos. După ce au vizitat birourile șefilor instituției, copii i-au colindat pe cei care reprezintă interesele Guvernului în teritoriu. Din poziția în picioare, Andrei Puică, prefectul județului, i-a îndemnat pe copii să adreseze întrebări celor de față. Cu toate că au venit cu voie bună și s-au instalat confortabil în scaunele din birourile prefectului și al adjunctului său, copiii habar nu…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Criza de pubele a blocat preluarea serviciului de salubritate în zonele Vaslui și Bârlad

de Dănuț CIOBANU Preluarea de ...

Se va face recepția sălii de sport a Școlii „Iacov Antonovici” pe 12 noiembrie?

Declarație șoc a deputatului Adrian ...

Cea mai mare investiție în infrastructura județului Vaslui, amânată din cauza birocrației

de Dănuț CIOBANU Execuția drumului ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: