Home / National / Băsescu a primit în 2014 cadouri în valoare de aproape 2.000 de euro, dar fostul președinte nu a păstrat niciunul

Băsescu a primit în 2014 cadouri în valoare de aproape 2.000 de euro, dar fostul președinte nu a păstrat niciunul

Traian Băsescu a primit în 2014 cadouri în valoare de 1.895 de euro, cel mai scump fiind o iconiță de argint, de 700 de euro, dar fostul președinte nu a păstrat niciunul dintre bunurile primite cu ocazia unor activități de protocol.

Fostul președinte Traian Băsescu a primit anul acesta 33 de cadouri în valoare totală de 1.895 de euro (8.395 de lei), potrivit listei cu bunuri primite cu titlu gratuit, cu prilejul unor activități de protocol, publicată de Administrația Prezidențială.

Cel mai valoros cadou este o iconiță din argint, poleită parțial cu foiță din aur și împodobită cu pietre semiprețioase – 700 de euro.

Traian Băsescu a mai primit un tablou cu ramă argintie, reprezentând o pictură a “Stemei României”, în valoare de 120 de euro, cu ocazia unei vizite efectuate în Turcia.

Din partea președintelui Palestinei, Băsescu a primit un tablou pe pânză cartonată, reprezentând o moschee și o biserică, în valoare de 100 de euro.

Tot 100 de euro valorează un tablou reprezentând o frunză pictată în ramă.

Celelalte bunuri primite au o valoare mai mică de 100 de euro fiecare.

Fostul președinte a primit un costum tradițional specific tradiției rome, format din 4 fuste și o eșarfă – 50 de euro, o machetă simulator F16 – 50 de euro, un DVD cu “Raionul Căușeni” (R. Moldova) – 5 euro.

Pe lista cadourilor se află mai multe tablouri, plachete și gravuri, precum și obiecte decorative și albume de artă.

Băsescu nu a păstrat niciun cadou, astfel că toate au rămas în patrimoniul Administrației Prezidențiale.

Sursa: mediafax.ro

Traian Băsescu a primit în 2014 cadouri în valoare de 1.895 de euro, cel mai scump fiind o iconiță de argint, de 700 de euro, dar fostul președinte nu a păstrat niciunul dintre bunurile primite cu ocazia unor activități de protocol. Fostul președinte Traian Băsescu a primit anul acesta 33 de cadouri în valoare totală de 1.895 de euro (8.395 de lei), potrivit listei cu bunuri primite cu titlu gratuit, cu prilejul unor activități de protocol, publicată de Administrația Prezidențială. Cel mai valoros cadou este o iconiță din argint, poleită parțial cu foiță din aur și împodobită cu pietre semiprețioase…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Victimele din clubul Colectiv, comemorate printr-un mars al tacerii, la un an de la tragedie. Peste 5.000 de oameni au fost la Colectiv, unde au depus flori si lumanari

Peste 5.000 de persoane au ...

Șoferii de care să te ferești: o mașină din opt provoacă accidente

Mașina puternică la volanul căreia ...

Totul despre noua lege! Conversia creditelor în franci elvețieni, pas cu pas

Zilele trecute, a fost adoptată ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: