Home / National / Băsescu a primit în 2014 cadouri în valoare de aproape 2.000 de euro, dar fostul președinte nu a păstrat niciunul

Băsescu a primit în 2014 cadouri în valoare de aproape 2.000 de euro, dar fostul președinte nu a păstrat niciunul

Traian Băsescu a primit în 2014 cadouri în valoare de 1.895 de euro, cel mai scump fiind o iconiță de argint, de 700 de euro, dar fostul președinte nu a păstrat niciunul dintre bunurile primite cu ocazia unor activități de protocol.

Fostul președinte Traian Băsescu a primit anul acesta 33 de cadouri în valoare totală de 1.895 de euro (8.395 de lei), potrivit listei cu bunuri primite cu titlu gratuit, cu prilejul unor activități de protocol, publicată de Administrația Prezidențială.

Cel mai valoros cadou este o iconiță din argint, poleită parțial cu foiță din aur și împodobită cu pietre semiprețioase – 700 de euro.

Traian Băsescu a mai primit un tablou cu ramă argintie, reprezentând o pictură a “Stemei României”, în valoare de 120 de euro, cu ocazia unei vizite efectuate în Turcia.

Din partea președintelui Palestinei, Băsescu a primit un tablou pe pânză cartonată, reprezentând o moschee și o biserică, în valoare de 100 de euro.

Tot 100 de euro valorează un tablou reprezentând o frunză pictată în ramă.

Celelalte bunuri primite au o valoare mai mică de 100 de euro fiecare.

Fostul președinte a primit un costum tradițional specific tradiției rome, format din 4 fuste și o eșarfă – 50 de euro, o machetă simulator F16 – 50 de euro, un DVD cu “Raionul Căușeni” (R. Moldova) – 5 euro.

Pe lista cadourilor se află mai multe tablouri, plachete și gravuri, precum și obiecte decorative și albume de artă.

Băsescu nu a păstrat niciun cadou, astfel că toate au rămas în patrimoniul Administrației Prezidențiale.

Sursa: mediafax.ro

Traian Băsescu a primit în 2014 cadouri în valoare de 1.895 de euro, cel mai scump fiind o iconiță de argint, de 700 de euro, dar fostul președinte nu a păstrat niciunul dintre bunurile primite cu ocazia unor activități de protocol. Fostul președinte Traian Băsescu a primit anul acesta 33 de cadouri în valoare totală de 1.895 de euro (8.395 de lei), potrivit listei cu bunuri primite cu titlu gratuit, cu prilejul unor activități de protocol, publicată de Administrația Prezidențială. Cel mai valoros cadou este o iconiță din argint, poleită parțial cu foiță din aur și împodobită cu pietre semiprețioase…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Băncile, protejate prin ordonanță de urgență, în dauna companiiloron 28,martie 2020 , 7:25 am at 7:25

Din blocarea economiei pe timp de coronavirus, ar trebui ...

Alexandru Rafila AVERTIZEAZĂ: În România vom trece de 1000 de cazuri de coronavirus pe zion 28,martie 2020 , 7:29 am at 7:29

Președintele Societății de Microbiologie, Alexandru Rafila, a spus că ...

Coronavirus – ASE București a pus la dispoziție imobilul său din orașul Covasna pentru tratarea paciențiloron 28,martie 2020 , 7:33 am at 7:33

Academia de Studii Economice (ASE) din Bucureşti informează că ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: