Google+
Home » Sanatate » Beții crunte de Crăciun

Beții crunte de Crăciun

Spitalul bârlădean abia a făcut față bețivilor și victimelor agresiunilor fizice produse pe fondul consumului de alcool. La spital au ajuns patru persoane în stare de mahmureală, dar și alte patru în stare avansată de ebrietate, din care două aproape de comă alcoolică.

Pe 26 decembrie, la 19.30, a ajuns la Urgențe, într-o stare de agitație psihomotorie, un tânăr de 25 de ani din Zorleni, care consumase alcool și etnobotanice. Pacientul a fost stabilizat, externat cu recomandarea de a fi consultat de un medic psihiatru.

Spitalul a avut parte însă și de evenimente fericite. În ziua de Crăciun s-au născut la Maternitatea din Bârlad doi copii. Prima a fost o fetiță care a venit pe lume la ora 12.25, iar al doilea un băiețel care s-a născut în ziua sfântă, ora 17.50. (Mihaela NICULESCU)

Spitalul bârlădean abia a făcut față bețivilor și victimelor agresiunilor fizice produse pe fondul consumului de alcool. La spital au ajuns patru persoane în stare de mahmureală, dar și alte patru în stare avansată de ebrietate, din care două aproape de comă alcoolică. Pe 26 decembrie, la 19.30, a ajuns la Urgențe, într-o stare de agitație psihomotorie, un tânăr de 25 de ani din Zorleni, care consumase alcool și etnobotanice. Pacientul a fost stabilizat, externat cu recomandarea de a fi consultat de un medic psihiatru. Spitalul a avut parte însă și de evenimente fericite. În ziua de Crăciun s-au născut…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: