Home / Justitie / Conflict sângeros la un bar din Fruntișeni

Conflict sângeros la un bar din Fruntișeni

În prima zi de Crăciun, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea vasluiană Fruntișeni a fost la un pas de a sfârși tragic, după ce a făcut câteva glume pe seama unui pensionar, în vârstă de 66 de ani.

Dan Vieru, un tânăr de 22 de ani și Aurel Luncă, un penisonar în vârstă de 66 de ani, ambii din localitatea Fruntișeni se aflau în prima zi de Crăciun la un bar din localitate, la mese diferite. Conform polițiștilor, tânărul a făcut mai multe glume pe seama bătrânului, iar când s-a ridicat și a mers la toaletă, trecând pe lângă acesta, a scrumat țigara peste el. Bătrânul a spart atunci o sticlă, iar cu ciobul s-a îndreptat spre tânăr și l-a lovit în zona feței și a gâtului. Dan Vieru, tânărul de 22 de ani, nu s-a lăsat mai prejos. Plin de sânge, a alergat după Aurel Luncă și l-a lovit cu pumnul, lăsându-l fără trei dinți.

Cei doi au fost transportați ulterior la Spitalul “Elena Beldiman” din Bârlad, tânărul având “plăgi tăiate latero-cervical stâng”, iar bătrânul “leziune la buză și trei dinți lipsă”.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de loviri și alte violențe. (Roxana NĂSTASĂ)

În prima zi de Crăciun, un tânăr în vârstă de 22 de ani, din localitatea vasluiană Fruntișeni a fost la un pas de a sfârși tragic, după ce a făcut câteva glume pe seama unui pensionar, în vârstă de 66 de ani. Dan Vieru, un tânăr de 22 de ani și Aurel Luncă, un penisonar în vârstă de 66 de ani, ambii din localitatea Fruntișeni se aflau în prima zi de Crăciun la un bar din localitate, la mese diferite. Conform polițiștilor, tânărul a făcut mai multe glume pe seama bătrânului, iar când s-a ridicat și a mers la toaletă,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

O autocisternă plină cu melasă s-a răsturnat în afara ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

Peste 17.000 de țigarete de contrabandă, descoperite ascunse în două uși metalice dintr-un autocar, în Vama Albița

Peste 17.000 de țigarete de contrabandă, care urmau a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: