Home / Sanatate / Două asistente de la SAJ, rănite în urma unui accident

Două asistente de la SAJ, rănite în urma unui accident

Două asistente de la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui au fost transportate, săptămâna trecută, la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, după ce ambulanța în care se aflau s-a răsturnat pe marginea unui drum național în timp ce șoferul mașinii se afla într-o depășire.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, autosanitara în care se aflau cele două asistente s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului național DN 15 D Vaslui-Negrești, în timp ce șoferul se afla în depășirea unei coloane de mașini pe raza localității Ștefan cel Mare.

La un moment dat, un alt conducător auto a ieșit și el din coloană, cu intenția de a depăși, însă fără să se asigure dacă vine cineva din spatele său. Pentru a evita impactul frontal, șoferul ambulanței a tras stânga de volan, răsturnându-se în șanț. În urma accidentului, cele două asistente aflate în ambulanță au fost rănite, fiindu-ne solicitat sprijin prin stație. În zonă, au fost trimise două autosanitare, care au preluat cele două victime, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Vaslui”, a declarat directorul medical al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui, Ana Ungureanu. Medicii spitalului vasluian le-au diagnosticat pe cele două asistente, la o primă evaluare, cu policontuzii, urmând a fi făcute noi investigații medicale.

Polițiștii vasluieni au întocmit dosar penal în acest caz pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca, pe baza cercetărilor, să stabilească și șoferul vinovat de producerea accidentului. (Roxana NĂSTASĂ)

Două asistente de la Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui au fost transportate, săptămâna trecută, la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, după ce ambulanța în care se aflau s-a răsturnat pe marginea unui drum național în timp ce șoferul mașinii se afla într-o depășire. Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, autosanitara în care se aflau cele două asistente s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului național DN 15 D Vaslui-Negrești, în timp ce șoferul se afla în depășirea unei coloane de mașini pe raza localității Ștefan cel Mare. La un moment dat, un alt conducător auto a ieșit…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

EXCLUSIV Revoltă la ”Beldiman”: asistentele de la Terapie Intensivă, obligate să facă transfuzii fără a avea specializare. Medicul anestezist Gaibu și-a dat demisia!

de Simona MIHĂILĂ Incalificabil! Viața ...

Care transparență? Medici ai spitalului bârlădean care au uitat să-și publice declarațiile de avere și interese

Deși este lege, unii angajați ...

CJAS Vaslui a modificat contractele cu furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale

Casa Județeană de Asigurari de ...

%d blogeri au apreciat: