Home / Administratie / Entitățile caritabile, scutite de impozit pe clădire

Entitățile caritabile, scutite de impozit pe clădire

În anul care vine, asociațiile și fundațiile care prestează activități social-umanitare în municipiul Bârlad vor fi scutite de la plata impozitului pe clădire aferent imobilelor în care își desfășoară activitatea.

Decizia a fost luată de consilierii locali, săptămâna trecută, ca urmare a cererilor venite din partea a șase asociații și fundații care funcționează în Bârlad: „Podul Dragostei”, „Myosotis”, „Buna ziua, copii din România”, „BETANIA”, „Inima Reginei”, „Un nou început” și Asociația nevăzătorilor. (S.M.)

În anul care vine, asociațiile și fundațiile care prestează activități social-umanitare în municipiul Bârlad vor fi scutite de la plata impozitului pe clădire aferent imobilelor în care își desfășoară activitatea. Decizia a fost luată de consilierii locali, săptămâna trecută, ca urmare a cererilor venite din partea a șase asociații și fundații care funcționează în Bârlad: „Podul Dragostei”, „Myosotis”, „Buna ziua, copii din România”, „BETANIA”, „Inima Reginei”, „Un nou început” și Asociația nevăzătorilor. (S.M.)

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

CJ Vaslui achită datorii de 1,9 milioane lei ale Spitalului Județean de Urgență

de Dănuț CIOBANU Spitalul Județean ...

Municipiul Vaslui, gazda unui nou festival, cel al ”Zilelor teatrului tânăr”

Municipiul Vaslui va fi, la ...

Nouă comune vor primi 1,7 milioane de lei din fondul de rezervă al CJ Vaslui

de Dănuț CIOBANU CJ Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: