Home / Sanatate / O glumă proastă l-a băgat în spital

O glumă proastă l-a băgat în spital

O glumă proastă a făcut din Crăciun un coșmar pentru un bărbat în vârstă de 60 de ani și familia acestuia: el a ajuns la spital cu arsuri serioase pe 6% din suprafața corpului.

Incidentul s-a petrecut în satul din Siliștea, comuna Iana, pe 27 decembrie. Omul a fost adus la ora 4 dimineața cu ambulanța la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) al Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad, cu arsuri de gradul II, III și IV, după ce prietenii i-au băgat în așternuturi mai multe petarde, în timp ce dormea. Acestea au explodat, iar omul s-a trezit în chinuri îngrozitoare.

Arsurile de gradul II i-au cuprins 3% din suprafața corpului (pe față și gambe), iar cele de gradul III-IV – 6% din suprafața corpului (pe mâni și fese). Pacientul a primit primul ajutor și apoi a fost transferat la Clinica de Chirurgie Plastică și Reparatorie din Iași.

Tot pe 27 decembrie, la CPU au mai fost înregistrate două cazuri de arsuri, dar minore. (Mihaela NICULESCU)

O glumă proastă a făcut din Crăciun un coșmar pentru un bărbat în vârstă de 60 de ani și familia acestuia: el a ajuns la spital cu arsuri serioase pe 6% din suprafața corpului. Incidentul s-a petrecut în satul din Siliștea, comuna Iana, pe 27 decembrie. Omul a fost adus la ora 4 dimineața cu ambulanța la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) al Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad, cu arsuri de gradul II, III și IV, după ce prietenii i-au băgat în așternuturi mai multe petarde, în timp ce dormea. Acestea au explodat, iar omul s-a trezit în chinuri îngrozitoare.…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Noutate la DSVSA! Autorizațiile sanitare veterinare pot fi obținute acum și online

de Mihaela NICULESCU Societățile din județul Vaslui care au ...

Ușoară scădere a numărului cazurilor de gripă din județ

Numărul cazurilor de gripă din județ, ca și cel ...

(Update) Posibil risc de apariție a coronavirusului la Bârlad

Update: Medicul de la Spitalul „Elena Beldiman” care a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: