Home / Sanatate / O glumă proastă l-a băgat în spital

O glumă proastă l-a băgat în spital

O glumă proastă a făcut din Crăciun un coșmar pentru un bărbat în vârstă de 60 de ani și familia acestuia: el a ajuns la spital cu arsuri serioase pe 6% din suprafața corpului.

Incidentul s-a petrecut în satul din Siliștea, comuna Iana, pe 27 decembrie. Omul a fost adus la ora 4 dimineața cu ambulanța la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) al Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad, cu arsuri de gradul II, III și IV, după ce prietenii i-au băgat în așternuturi mai multe petarde, în timp ce dormea. Acestea au explodat, iar omul s-a trezit în chinuri îngrozitoare.

Arsurile de gradul II i-au cuprins 3% din suprafața corpului (pe față și gambe), iar cele de gradul III-IV – 6% din suprafața corpului (pe mâni și fese). Pacientul a primit primul ajutor și apoi a fost transferat la Clinica de Chirurgie Plastică și Reparatorie din Iași.

Tot pe 27 decembrie, la CPU au mai fost înregistrate două cazuri de arsuri, dar minore. (Mihaela NICULESCU)

O glumă proastă a făcut din Crăciun un coșmar pentru un bărbat în vârstă de 60 de ani și familia acestuia: el a ajuns la spital cu arsuri serioase pe 6% din suprafața corpului. Incidentul s-a petrecut în satul din Siliștea, comuna Iana, pe 27 decembrie. Omul a fost adus la ora 4 dimineața cu ambulanța la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) al Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad, cu arsuri de gradul II, III și IV, după ce prietenii i-au băgat în așternuturi mai multe petarde, în timp ce dormea. Acestea au explodat, iar omul s-a trezit în chinuri îngrozitoare.…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Au venit primele doze de vaccin antigripal. Deocamdată, este imunizat personalul de la UPU, SAJ și ATI

Primele 1.250 de doze de ...

Trombostopul ar putea apărea în farmaciile din Bârlad zilele acestea

Vești bune pentru pacienții din ...

Tânără de 20 de ani, luată cu ambulanța din Autogara Vaslui, după ce i s-a făcut rău în timp ce aștepta autobuzul spre casă

O tânără de 20 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: