Home / Business / Sărbători fericite pentru zeci de boschetari

Sărbători fericite pentru zeci de boschetari

Potrivit reprezentanților Primăriei Municipiului Vaslui, în perioada Crăciunului au beneficiat de serviciile Centrului de primire pentru persoanele fără adăpost peste 20 de persoane fără locuință. De asemenea, cei 250 de vasluieni abonați la Cantina de Ajutor Social au beneficiat de rații duble pentru sărbători.

Bogdan RUSU

Direcția de Asistență Socială (DAS) din cadrul Primăriei Municipiului are amenajat și în acest an un Centru de primire în regim de urgență a persoanelor fără adăpost, undeva pe strada Decebal. Potrivit reprezentanților primăriei, în perioada premergătoare sărbătorilor au beneficiat de serviciile acestui centru o medie de 20 de persoane fără adăpost.

“Centrul de primire în regim de urgență a persoanelor fără adăpost este deja deschis, în perioadele cu temperaturi scăzute. Poliția Locală, Poliția Municipală, dar și lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență au demarat acțiuni de identificare a persoanelor fără adăpost, care sunt îndrumate către spațiul special amenajat. Persoanele care ajung în Centrul de primire în regim de urgență a persoanelor fără adăpost primesc un ceai cald și un sandwich atunci când ajung în centru, iar mai apoi, o masă caldă la prânz. Centrul de primire în regim de urgență a persoanelor făță adăpost este dotat cu dușuri, cu paturi și lenjerie, are sistem de încălzire, iar persoanele fără adăpost beneficiază și de asistență medicală”, ne-a declarat Radu Bobică, purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Și pentru vasluienii care mănâncă la Cantina de Ajutor Social sărbătorile au fost altfel. Primăria Vaslui a decis să acorde celor 250 de beneficiari pachete de hrană rece pentru perioada 25-28 decembrie și 31 decembrie – 4 ianuaurie 2015. Pachetele conțin carne, zahăr, orez, fructe și dulciuri.

“Rolul Cantinei de Ajutor Social este de a asigura hrană caldă beneficiarilor din municipiul Vaslui care nu dețin resurse financiare suficiente, precum și celor care doresc sã beneficieze de aceste servicii contra cost”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Potrivit reprezentanților Primăriei Municipiului Vaslui, în perioada Crăciunului au beneficiat de serviciile Centrului de primire pentru persoanele fără adăpost peste 20 de persoane fără locuință. De asemenea, cei 250 de vasluieni abonați la Cantina de Ajutor Social au beneficiat de rații duble pentru sărbători. Bogdan RUSU Direcția de Asistență Socială (DAS) din cadrul Primăriei Municipiului are amenajat și în acest an un Centru de primire în regim de urgență a persoanelor fără adăpost, undeva pe strada Decebal. Potrivit reprezentanților primăriei, în perioada premergătoare sărbătorilor au beneficiat de serviciile acestui centru o medie de 20 de persoane fără adăpost. “Centrul de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Au apărut mărțișoarele în magazinele din Bârlad, dar cele ale comercianților ambulanți se lasă așteptate

Oferta de mărțișoare, existentă doar în magazine, la Bârlad. ...

Investiții în infrastructură de peste 25 milioane de lei, care scot din noroaie mai multe localități

de Dănuț CIOBANU  Începând din luna martie 2020, se ...

Începând de luni, 17 februarie 2020, demarează execuția drumului strategic

de Dănuț CIOBANU  La începutul săptămânii viitoare pornesc lucrările ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: