Home / Justitie / Șofer identificat după ce a omorât un pieton și a părăsit locul accidentului

Șofer identificat după ce a omorât un pieton și a părăsit locul accidentului

Polițiștii rutieri l-au identificat pe conducătorul auto implicat în accidentul de circulație din seara prima seară de Crăciun, din Tutova, în urma căruia un pieton în vârstă de 38 ani și-a pierdut viața.

În prima seară de Crăciun, la numărul de urgență 112 a fost primită o sesizare referitoare la producerea unui accident de circulație pe DN 24, pe raza localității Tutova. Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 38 ani, domiciliat în comuna Tutova, care se deplasa pe partea stângă a părții carosabile, pe direcția Tecuci către Bârlad, a fost acroșat de un autovehicul al cărui conducător auto a părăsit locul accidentului. Echipajul ambulanței ajuns la fața locului a constatat decesul pietonului.

Polițiștii Serviciului Rutier, Biroului Drumuri Naționale și Europene și Biroului Rutier Bârlad au verificat peste 100 autovehicule, pornind de la elementele de caroserie găsite la locul accidentului.

Astfel, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii rutieri au identificat conducătorul auto ca fiind Nelu R., în vârstă de 55 ani, domiciliat în municipiul Bârlad, posesor al permisului de conducere din anul 1991. Acesta a afirmat că a oprit autovehiculul la o distanță de aproximativ 100 m de locul producerii accidentului, însă a plecat la scurt timp, invocând teama de reacția oamenilor din localitate.

Pe numele lui Nelu R. a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. (Roxana NĂSTASĂ)

Polițiștii rutieri l-au identificat pe conducătorul auto implicat în accidentul de circulație din seara prima seară de Crăciun, din Tutova, în urma căruia un pieton în vârstă de 38 ani și-a pierdut viața. În prima seară de Crăciun, la numărul de urgență 112 a fost primită o sesizare referitoare la producerea unui accident de circulație pe DN 24, pe raza localității Tutova. Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 38 ani, domiciliat în comuna Tutova, care se deplasa pe partea stângă a părții carosabile, pe direcția Tecuci către Bârlad, a fost acroșat…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

O autocisternă plină cu melasă s-a răsturnat în afara ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

Peste 17.000 de țigarete de contrabandă, descoperite ascunse în două uși metalice dintr-un autocar, în Vama Albița

Peste 17.000 de țigarete de contrabandă, care urmau a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: