Home / Justitie / Sute de amenzi date de Crăciun

Sute de amenzi date de Crăciun

Poliștii vasluieni au dat peste 300 de amenzi de Crăciun, cuantumul acestora ridicându-se la peste 70.000 lei.

În cele trei zile de Crăciun, polițiștii vasluieni au intervenit la 380 de solicitări primite din partea cetățenilor, au aplicat 364 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 76.000 de lei și au constatat 32 infracțiuni.

“În cadrul activităților desfășurate în perioada 25-27 decembrie, polițiștii au constatat 32 infracțiuni, dintre care 16 de natură judiciară, cinci la regimul circulației rutiere și 11 de alte genuri. Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 364 de sancțiuni, în valoare totală de 76.745 de lei. Astfel, polițiștii au intervenit și au aplicat 86 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea normelor privind ordinea și liniștea publică prevăzute de Legea 61/1991. Pentru neregulile constatate în trafic, polițiștii au aplicat 268 de sancțiuni contravenționale, dintre acestea 137 fiind pentru depășirea limitelor legale de viteză și patru pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice, cu o îmbibație mai mică decât cea de la care fapta este considerată infracțiune” a declarat Mihaela ștraub, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

Totodată, polițiștii au retras patru de certificate de înmatriculare și au reținut 20 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, patru pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice și trei pentru conducere cu viteză excesivă, restul fiind pentru alte abateri. (R.N.)

Poliștii vasluieni au dat peste 300 de amenzi de Crăciun, cuantumul acestora ridicându-se la peste 70.000 lei. În cele trei zile de Crăciun, polițiștii vasluieni au intervenit la 380 de solicitări primite din partea cetățenilor, au aplicat 364 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 76.000 de lei și au constatat 32 infracțiuni. “În cadrul activităților desfășurate în perioada 25-27 decembrie, polițiștii au constatat 32 infracțiuni, dintre care 16 de natură judiciară, cinci la regimul circulației rutiere și 11 de alte genuri. Pentru abaterile de la normele contravenționale, polițiștii au aplicat 364 de sancțiuni, în valoare totală de 76.745 de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Turci opriți cu focuri de armă de polițiștii de frontieră vasluieni la granița cu Republica Moldova

Trei turci și un basarabean au fost opriți cu ...

Biserica din Mânjești, cuprinsă de un incendiu. 30 de oameni s-au autoevacuat

Peste 30 de oameni s-au evacuat din biserica din ...

Incendiu la Cănțălărești, unde au ars peste 3,5 hectare de vegetație uscată

Un puternic incendiu de vegetație a cuprins un câmp ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: