Home / Justitie / Tânăr din Pușcași, arestat după ce a violat o bătrână

Tânăr din Pușcași, arestat după ce a violat o bătrână

O septuagenară din localitatea Teișoru, comuna Pușcași, a fost violată de un tânăr în vâstă de 23 de ani, aflat sub influența alcoolului. Autorul, Constantin Motău, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și viol.

Roxana NĂSTASĂ

Judecătoria Vaslui a emis mandat de arestare preventivă pe numele lui Constantin Motău, în vârstă de 23 ani, din comuna Pușcași, pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și viol. Constantin Motău a pătruns zilele trecute în locuința unei bătrâne și a obligat-o să întrețină raporturi sexuale.

Polițiștii Postului de Poliție Pușcași au fost sesizați despre faptul că o femeie în vârstă de 69 de ani, din localitatea Teișoru, comuna Pușcași a fost victima unei infracțiuni de viol. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției de Poliție Rurală 1 Vaslui, a rezultat faptul că în noaptea de 23 spre 24 decembrie, Constantin M., în vârstă de 23 ani, din satul Teișoru, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns fără drept în locuința femeii și a obligat-o să întrețină raport sexual.

În noaptea cu pricina, Constantin Motău s-a dus la casa femeii, știind că aceasta locuiește singură. A strigat-o să iasă din casă, dar pentru că bătrâna a refuzat, a spart geamul locuinței și a deschis ușa pe interior, după care a intrat în casă și a tăbărât pe ea. După ce a comis abominabila faptă, Motău a plecat. Bătrâna nu a mai ieșit din casă să ceară ajutor noaptea, de frica violatorului.

Abia în dimineața de 24 decembrie, victima a povestit cele întâmplate unei vecine, care, a sesizat polițiștii Postului de Poliție Pușcași cu privire la faptă. Polițiștii l-au identificat pe făptaș în stația CFR Vaslui, în momentul în care acesta intenționa să se deplaseze în județul Iași.

Tânărul este cunoscut cu antecedente penale, pentru comiterea de infracțiuni de tâlhărie și furt. Pe numele lui, polițiștii Secției de Poliție Rurală 1 Vaslui au emis ordonanță de reținere pentru 24 ore, acesta fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, respectiv Judecătoria Vaslui cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui și a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 zile pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și viol.

O septuagenară din localitatea Teișoru, comuna Pușcași, a fost violată de un tânăr în vâstă de 23 de ani, aflat sub influența alcoolului. Autorul, Constantin Motău, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și viol. Roxana NĂSTASĂ Judecătoria Vaslui a emis mandat de arestare preventivă pe numele lui Constantin Motău, în vârstă de 23 ani, din comuna Pușcași, pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și viol. Constantin Motău a pătruns zilele trecute în locuința unei bătrâne și a obligat-o să întrețină raporturi sexuale. Polițiștii Postului de Poliție Pușcași…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

O autocisternă plină cu melasă s-a răsturnat în afara ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

Peste 17.000 de țigarete de contrabandă, descoperite ascunse în două uși metalice dintr-un autocar, în Vama Albița

Peste 17.000 de țigarete de contrabandă, care urmau a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: