Home / Sanatate / Cazul femeii de 25 de ani, din Deleni, moartă ieri, a intrat în atenția autorităților

Cazul femeii de 25 de ani, din Deleni, moartă ieri, a intrat în atenția autorităților

Cazul tinerei de 25 de ani, din comuna vasluiană Deleni, care, ieri, a încetat din viață așteptând să fie preluată de ambulanță a intrat în atenția autorităților. Momentan, se așteaptă rezultatele autopsiei, pentru a putea stabili cu exactitate cauza decesului și pentru a vedea ulterior dacă a fost sau nu vreo eroare de procedură.

„În prezent așteptăm să vedem rezultatele autopsiei. Până atunci, nu putem spune foarte multe. Ea era deja inconștientă în momentul în care s-a anunțat prin apel la 112. S-a intervenit cu ambulanță 4×4, dar și aceasta s-a împotmolit. Astea au fost condițiile, nu se putea face altfel. Nu putem vorbi deocamdată de erori de procedură” a declarat în exclusivitate pentru Est News dr. Raed Arafat, secretar de stat Ministerul Afacerilor și Internelor.

Conform informațiilor oferite de soțul femeii celor de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Vaslui, tânăra a făcut treabă în gospodărie, la un moment dat a început să se simtă rău iar apoi a fost găsită inconștientă. O ambulanță s-a deplasat la Deleni, însă s-a împotmolit la Bulboaca, iar primele îngrijiri medicale i-au fost acordat femeii de către asistenta medicală din localitate, fiind transportată ulterior cu un utilaj de la primărie, la ambulanță. S-au încercat manevre de resuscitare timp de două ore, însă în zadar. (Roxana NĂSTASĂ)

Cazul tinerei de 25 de ani, din comuna vasluiană Deleni, care, ieri, a încetat din viață așteptând să fie preluată de ambulanță a intrat în atenția autorităților. Momentan, se așteaptă rezultatele autopsiei, pentru a putea stabili cu exactitate cauza decesului și pentru a vedea ulterior dacă a fost sau nu vreo eroare de procedură. „În prezent așteptăm să vedem rezultatele autopsiei. Până atunci, nu putem spune foarte multe. Ea era deja inconștientă în momentul în care s-a anunțat prin apel la 112. S-a intervenit cu ambulanță 4x4, dar și aceasta s-a împotmolit. Astea au fost condițiile, nu se putea face…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Au venit primele doze de vaccin antigripal. Deocamdată, este imunizat personalul de la UPU, SAJ și ATI

Primele 1.250 de doze de ...

Trombostopul ar putea apărea în farmaciile din Bârlad zilele acestea

Vești bune pentru pacienții din ...

Tânără de 20 de ani, luată cu ambulanța din Autogara Vaslui, după ce i s-a făcut rău în timp ce aștepta autobuzul spre casă

O tânără de 20 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: