Home / Social / Dragi cititori,

Dragi cititori,

Orice sfârșit de an e privit de fiecare dintre noi cu speranța că, odată plecat, va lua cu sine tot ce-a însemnat neîmplinire, eșec, nenoroc. Întreaga noastră nădejde se îndreaptă către noul an ca spre cutiuța magică a viselor gata să se împlinească.

Mai mult ca oricare an care va fi venit, 2015 este cel al speranțelor uriașe. Intrăm în el cu energia condensată a tuturor așteptărilor. Anii care au trecut ne sunt tributari cu prosperitate, cu liniște, cu puterea de a face lucrurile să meargă. Ne sunt tributari cu normalitate și echilibru.

Fie ca 2015 să ni le aducă pe toate! Să avem un an rodnic, un an bun, un an în care rezultatul muncii noastre să fie belșugul și drumul neted către înainte!

La mulți ani, dragi cititori!

Echipa Est News

Orice sfârșit de an e privit de fiecare dintre noi cu speranța că, odată plecat, va lua cu sine tot ce-a însemnat neîmplinire, eșec, nenoroc. Întreaga noastră nădejde se îndreaptă către noul an ca spre cutiuța magică a viselor gata să se împlinească. Mai mult ca oricare an care va fi venit, 2015 este cel al speranțelor uriașe. Intrăm în el cu energia condensată a tuturor așteptărilor. Anii care au trecut ne sunt tributari cu prosperitate, cu liniște, cu puterea de a face lucrurile să meargă. Ne sunt tributari cu normalitate și echilibru. Fie ca 2015 să ni le aducă…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Mașinile de la școlile de șoferi au interzis în centrul municipiului Vaslui

de Dănuț CIOBANU Primăria Vaslui ...

Ambrozia dispare din zonele verzi ale Vasluiului

Goscom Vaslui desfășoară, în această ...

Banii europeni conving tot mai mulți vasluieni să se califice în sectorul agricol

Vasluienii sunt tot mai interesați ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: