Google+
Home » Sanatate » A murit așteptând ambulanța

A murit așteptând ambulanța

O tânără de 26 de ani, din comuna Deleni, a încetat din viață așteptând să fie preluată de o ambulanță. Angajați Inspectorarului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui au făcut tot posibilul pentru a ajunge la locul solicitării, însă condițiile meteo au îngreunat deplasarea acestora.

“Soțul ei ne-a povestit că a făcut treabă în gospodărie dimineața și că, la un moment dat, a început să se simtă rău, iar mai târziu a găsit-o inconștientă. O autosanitară s-a deplasat către localitatea Deleni, dar s-a împotmolit în Bulboaca, undeva la vreo șase kilometri de locul solicitării. Primele îngrijiri au fost acordate de asistenta medicală din localitate, după care femeia a fost transportată cu un utilaj de la primărie la ambulanță. În autosanitară s-au efectuat manevre de resuscitare aproape două ore, dar fără succes”, a declarat Petru Iftene, purtătorul de cuvând al ISU Vaslui. (A.S.)

O tânără de 26 de ani, din comuna Deleni, a încetat din viață așteptând să fie preluată de o ambulanță. Angajați Inspectorarului Județean pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui au făcut tot posibilul pentru a ajunge la locul solicitării, însă condițiile meteo au îngreunat deplasarea acestora. “Soțul ei ne-a povestit că a făcut treabă în gospodărie dimineața și că, la un moment dat, a început să se simtă rău, iar mai târziu a găsit-o inconștientă. O autosanitară s-a deplasat către localitatea Deleni, dar s-a împotmolit în Bulboaca, undeva la vreo șase kilometri de locul solicitării. Primele îngrijiri au fost acordate…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: