Home / Politic / Petrecere cu urături și voie bună la noul PNL

Petrecere cu urături și voie bună la noul PNL

Pedeliștii și liberalii bârlădeni au încheiat anul care i-a adunat pe toți sub aceeași umbrelă cu o petrecere de pomină organizată alaltăieri, la un restaurant din localitate. Petrecerea se înscrie în tradiția de sfârșit de an a foștilor membri PDL, însă, de astă dată au dansat mână în mână cu noii lor colegi, liberalii.

Peste 100 de membri ai celor două partide, uniți acum în aceeași organizație, au luat parte la petrecere, alături de o parte din liderii lor: Corneliu Pleșu (co-președinte PNL Bârlad) și deputatul Dan Marian, co-președinte al organizației județene a PNL. Aripa liberală a șefilor, formată din deputatul Florin Ciurariu, co-președinte la județ, și Elena Monu, co-președinte la Bârlad, a lipsit. Absența Elenei Monu a fost scuzabilă, ea fiind plecată din țară încă dinainte de Crăciun. Au onorat însă cu prezența câțiva membri vechi ai PNL, printre care și Carmen Bularda, Mioara și Valeriu Popa etc.

Membrii organizației de tineret din fostul PDL le-a făcut celor prezenți o urătură specială, condimentată pe alocuri cu “adevăruri” nespuse, care s-au așezat ca muștele pe căciulile unora.

Dacă petrecerea a debutatul cu imnul defunctului PDL, s-a încheiat cu un tort imens, în formă de inimă, ornat cu sigla galben-albastră a PNL. Al noului PNL. (S.M.)

Pedeliștii și liberalii bârlădeni au încheiat anul care i-a adunat pe toți sub aceeași umbrelă cu o petrecere de pomină organizată alaltăieri, la un restaurant din localitate. Petrecerea se înscrie în tradiția de sfârșit de an a foștilor membri PDL, însă, de astă dată au dansat mână în mână cu noii lor colegi, liberalii. Peste 100 de membri ai celor două partide, uniți acum în aceeași organizație, au luat parte la petrecere, alături de o parte din liderii lor: Corneliu Pleșu (co-președinte PNL Bârlad) și deputatul Dan Marian, co-președinte al organizației județene a PNL. Aripa liberală a șefilor, formată din…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. PNL trebuie sa se lepede de PDL doar asa ramane credibil in fatat poporului roman!!! alffel produce scarba si dezgust!!

x

Check Also

Vasluienii mai au 7 zile la dispoziție să se înscrie pentru a vota la prezidențiale în străinătate

Cei care nu se vor ...

Mesajul exasperat al USR Bârlad în legătură cu străzile orașului: ”Primăria peticește drumurile continuu, fără nicio strategie”

Încercările disperate ale conducerii Primăriei ...

(Facsimil) PSD Bârlad a făcut anunțul oficial: șoseaua de centură a Bârladului intră în linie dreaptă

Așa cum am anunțat în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: