Home / Justitie / Șoferul care a provocat accidentul de la Tutova, reținut

Șoferul care a provocat accidentul de la Tutova, reținut

Conducătorul auto care a accidentat mortal  în Tutova, un pieton, în prima seară de Crăciu a fost reținut de polițiști. Instanța a dispus față de acesta măsura preventivă a arestului la domiciliu.

Polițiștii rutieri l-au reținut pe Nelu Răducanu, în vârstă de 55 ani, domiciliat în municipiul Bârlad, conducător auto implicat în accidentul din prima seară de Crăciun, de pe raza localității Tutova.
Ieri, bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a respins propunerea de luare a măsurii arestării preventive și a dispus luarea măsurii preventive a arestului la domiciliu pe o durată de 30 zile. Nelu Răducanu este cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. În fapt, în seara de 25 decembrie, acesta a condus un autovehicul pe raza localității Tutova, pe direcția Tecuci către Bârlad, iar la un moment dat a acroșat un pieton, în vârstă de 38 ani, din comuna Tutova, care se deplasa pe partea stângă a părții carosabile. Urmare a leziunilor grave, victima a decedat.
În conformitate cu prevederile art. 338 din Codul Penal, părăsirea locului accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei, de către conducătorul vehiculului implicat într-un accident de circulație, se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani. (Roxana NĂSTASĂ)

Conducătorul auto care a accidentat mortal  în Tutova, un pieton, în prima seară de Crăciu a fost reținut de polițiști. Instanța a dispus față de acesta măsura preventivă a arestului la domiciliu. Polițiștii rutieri l-au reținut pe Nelu Răducanu, în vârstă de 55 ani, domiciliat în municipiul Bârlad, conducător auto implicat în accidentul din prima seară de Crăciun, de pe raza localității Tutova. Ieri, bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, respectiv Judecătoria Bârlad cu propunerea de arestare preventivă. Instanța a respins propunerea de luare a măsurii arestării preventive și a dispus luarea măsurii preventive a…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Ambulanțier cercetat penal după ce a agresat un copil pe o stradă în Huși

Un angajat al Serviciului de Ambulanță Județean Vaslui este ...

TIR cu 24 de tone de melasă, răsturnat între Huși și Crasna din cauza vitezei. Pompierii au intervenit în zonă

O autocisternă plină cu melasă s-a răsturnat în afara ...

Grenadă descoperită de un bărbat pe Valea Prutului, în timp ce făcea lucrări agricole

O grenadă defensivă, provenind, cel mai probabil, din cel ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: