Home » Justitie » I-a tăiat gâtul de la o glumă

I-a tăiat gâtul de la o glumă

Tragedie în localitatea Ulea, comuna Bogdănești. Un bârbat de 38 de ani și-a pierdut viața, pe 31 decembrie, după ce a fost înjunghiat de un cumnat. Agresorul ar fi fost deranjat de o glumă a victimei, drept pentru care a scos cuțitul și l-a lovit în zona gâtului.

Cei prezenți la fața locului au solicitat prezența unei autosanitare, anunțând incidentul la numărul unic de urgență 112.

„La sosirea colegilor mei barbatul era decedat. Avea o plagă tăiată latero-cervical și a pierdut foarte mult sânge”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui, Aurora Popa.

Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui au demarat cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul.

Tragedie în localitatea Ulea, comuna Bogdănești. Un bârbat de 38 de ani și-a pierdut viața, pe 31 decembrie, după ce a fost înjunghiat de un cumnat. Agresorul ar fi fost deranjat de o glumă a victimei, drept pentru care a scos cuțitul și l-a lovit în zona gâtului. Cei prezenți la fața locului au solicitat prezența unei autosanitare, anunțând incidentul la numărul unic de urgență 112. „La sosirea colegilor mei barbatul era decedat. Avea o plagă tăiată latero-cervical și a pierdut foarte mult sânge”, a declarat managerul Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui, Aurora Popa. Polițiștii Serviciului Investigații Criminale din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: