Home » Sanatate » Zeci de intervenții ale ambulanțierilor în noaptea de Revelion: Bețivi și bătuți

Zeci de intervenții ale ambulanțierilor în noaptea de Revelion: Bețivi și bătuți

Anagajații Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui au intervenit  în noptea de Revelion la 57 de solicitări. Majoritatea cazurilor au presupus excese alimentare și bahice, însă au fost și cazuri de agresiuni sau răni provocate prin mânuirea necorespunzătoare a materialelor pirotehnice.

„Am mai intervnit pentru a prelua două persoane aflate în șoc hipotermic în stare de ebrietate. De asemenea, salvările au mai fost chemate să preia un copil în vârstă de opt ani, cu traumatism ocular, provocat de o petardă și la mai multe cazuri de persoane care s-au simțit rău din cauza exceselor etilice și alimentare. Ambulanțierii au mai fost solicitați să intervină și la un accident rutier, în localitatea Berezeni”, a declarat Aurora Popa, managerul Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui.

Din fericire, echipajele de salvatori nu au avut probleme în ceea ce privește accesul la solicitari. Pe drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă, dar toate drumurile sunt practicabile.

Anagajații Serviciului de Ambulanță al Județului Vaslui au intervenit  în noptea de Revelion la 57 de solicitări. Majoritatea cazurilor au presupus excese alimentare și bahice, însă au fost și cazuri de agresiuni sau răni provocate prin mânuirea necorespunzătoare a materialelor pirotehnice. „Am mai intervnit pentru a prelua două persoane aflate în șoc hipotermic în stare de ebrietate. De asemenea, salvările au mai fost chemate să preia un copil în vârstă de opt ani, cu traumatism ocular, provocat de o petardă și la mai multe cazuri de persoane care s-au simțit rău din cauza exceselor etilice și alimentare. Ambulanțierii au mai…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: