Home » Sanatate » A vrut să se sinucidă de Revelion

A vrut să se sinucidă de Revelion

Chiar în ultima zi a anului, la orele prânzului, un bărbat din Șuletea, în vârstă de 58 de ani, a dorit să încheie anul dar și socotelile cu viața. Într-un gest disperat, omul a încercat să se sinucidă prin spânzurare. Tentativa de suicid nu a fost dusă până la capăt pentru că omul a fost găsit la timp și adus la spital.

Ambulanța a transportat pacientul la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) a Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad, unde a ajuns în jurul orei 16. Bărbatul a fost ținut sub observație în secția de Terapie Intensivă și nu a pus probleme medicale deosebite, astfel încât a fost stabilizat și trimis a doua zi la secția Psihiatrie pentru evaluare psihiatrică.

De sărbători, au fost semnalate și în zona noastră mai multe tentative de suicid. De regulă, cei care recurg la astfel de gesturi sunt persoane singure, labile psihic sau persoane care suferă de afecțiuni psihiatrice ce se acutizează în această perioadă. (Mihaela NICULESCU)

Chiar în ultima zi a anului, la orele prânzului, un bărbat din Șuletea, în vârstă de 58 de ani, a dorit să încheie anul dar și socotelile cu viața. Într-un gest disperat, omul a încercat să se sinucidă prin spânzurare. Tentativa de suicid nu a fost dusă până la capăt pentru că omul a fost găsit la timp și adus la spital. Ambulanța a transportat pacientul la Compartimentul de Primire Urgențe (CPU) a Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad, unde a ajuns în jurul orei 16. Bărbatul a fost ținut sub observație în secția de Terapie Intensivă și nu a pus…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: