Home » Social » Copilul meu – Roxanei îi place iarna

Copilul meu – Roxanei îi place iarna

Roxana Gavril are cinci anișori și multe lucruri de mărturisit. Fetița este foarte vorbăreață, harnică și silitoare. Îi place ca totul să fie pus la punct, iar dacă se întâmplă să nu fie, ia măsuri. Micuța mai are un frățior, Andrei cu care își petrece o mare parte din timp atunci când nu este la grădiniță.

De fel, Roxana este foarte cumințică, dar ne-a spus că mai are momente când o supără pe mama. Fetiței îi plac poeziile și poveștile, dulciurile, iar ca anotimp adoră iarna. Tot timpul ar vrea să vină Moș Crăciun, să se dea cu sania și să facă oameni de zăpadă. (R.N.)

Roxana Gavril are cinci anișori și multe lucruri de mărturisit. Fetița este foarte vorbăreață, harnică și silitoare. Îi place ca totul să fie pus la punct, iar dacă se întâmplă să nu fie, ia măsuri. Micuța mai are un frățior, Andrei cu care își petrece o mare parte din timp atunci când nu este la grădiniță. De fel, Roxana este foarte cumințică, dar ne-a spus că mai are momente când o supără pe mama. Fetiței îi plac poeziile și poveștile, dulciurile, iar ca anotimp adoră iarna. Tot timpul ar vrea să vină Moș Crăciun, să se dea cu sania și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: