Home » Administratie » Condiții umane pentru opt oameni fără adăpost

Condiții umane pentru opt oameni fără adăpost

În perioada 24 decembrie – 4 ianuarie, zilnic, opt persoane fără adăpost au apelat la serviciile Centrului de primire în regim de urgență a celor fără locuință înființat de Primăria municipiului Vaslui.

Deși nu au beneficiat de un meniu ca de sărbători, oamenii fără locuință au fost hrăniți cu ceai și gustări reci. La amiază, aceastia au primit câte o masă caldă. De asemenea, persoanele care s-au adresat conducerii centrului au primit asistență medicală, au făcut duș și a dormit în condiții umane, la căldură. (Bogdan RUSU)

În perioada 24 decembrie - 4 ianuarie, zilnic, opt persoane fără adăpost au apelat la serviciile Centrului de primire în regim de urgență a celor fără locuință înființat de Primăria municipiului Vaslui. Deși nu au beneficiat de un meniu ca de sărbători, oamenii fără locuință au fost hrăniți cu ceai și gustări reci. La amiază, aceastia au primit câte o masă caldă. De asemenea, persoanele care s-au adresat conducerii centrului au primit asistență medicală, au făcut duș și a dormit în condiții umane, la căldură. (Bogdan RUSU)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile