Home » National » GER în toată țara, de marți până vineri. Temperaturile vor coborî chiar și sub -25 de grade

GER în toată țara, de marți până vineri. Temperaturile vor coborî chiar și sub -25 de grade

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme deosebit de rece, ger și intensificări ale vântului valabilă începând de marți de la ora 14.00 până vineri la ora 10.00. Temperaturile minime vor fi sub minus 15 grade și, în unele zone, sub minus 25 de grade, în timpul zilei temperaturile maxime fiind între minus zece și zero grade.

În intervalul menționat, vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales în cursul nopților și al dimineților în toată țara. Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -15 grade, iar izolat chiar sub -25 grade. Maximele diurne vor fi preponderent negative și se vor încadra, în general, între -10 și 0 grade. În cursul zilei de marți (6 ianuarie) și în noaptea de marți spre miercuri (6/7 ianuarie) vântul va avea intensificări în Moldova, jumătatea estică a Munteniei și Dobrogea, cu rafale de până la 55…65 km/h.

 MARȚI

Valorile termice vor continua să scadă, astfel că vremea va deveni deosebit de rece, geroasă mai ales noaptea în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi temporar noros și, cu precădere în cursul zilei, va mai ninge slab, local în zona de munte, în nord-est și pe arii restrânse în centru și sud. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în Moldova, jumătatea estică a Munteniei și  Dobrogea, cu rafale de până la 55…65 km/h. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -9 grade în estul Transilvaniei și 3 grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa între -20 și -10 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a -24 de grade, dar și mai ridicate, izolat, în sudul și vestul țării, spre -8…-7 grade. Spre dimineață, în Transilvania vor fi condiții de ceață, asociată cu depunere de chiciură.

LA BUCUREȘTI

Vremea se va răci, devenind geroasă noaptea. Cerul va avea înnorări temporare și trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de -1…0 grade, iar cea minimă va fi de -13…-11 grade.

MIERCURI

Vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales dimineața și noaptea în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -13 grade în Transilvania și -2 grade, izolat, în Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între -24 și -9 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare seara și noaptea, însă doar cu totul izolat va fulgui. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, ziua, în sud-estul țării și în zona montană înaltă. În zonele joase de relief, izolat, va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură.

Sursa: mediafax.ro

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme deosebit de rece, ger și intensificări ale vântului valabilă începând de marți de la ora 14.00 până vineri la ora 10.00. Temperaturile minime vor fi sub minus 15 grade și, în unele zone, sub minus 25 de grade, în timpul zilei temperaturile maxime fiind între minus zece și zero grade. În intervalul menționat, vremea va fi deosebit de rece, geroasă mai ales în cursul nopților și al dimineților în toată țara. Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -15 grade, iar izolat chiar sub -25 grade. Maximele diurne vor fi preponderent…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: