Home » Invatamant » „Mărul în școli” se lasă așteptat

„Mărul în școli” se lasă așteptat

Anul acesta școlar se pare că toate cam merg pe dos. După problema cu manualele pentru elevii de clasele I și a II-a, se pare că lucrurile nu merg prea bine nici cu programul „Mărul în școli”. Deși ar fi trebuit să înceapă de mult distribuirea merelor în unitățile școlare, iată că nici măcar acum nu se știe data la care va demara distribuirea fructelor.

„A avut loc licitația, iar acum trebuie să fie trimise răspunsurile tuturor producătorilor, iar apoi urmează perioada de clarificări și contestații. Abia după vor fi distribuite merele. Nu se știe cu exactitate când. Sperăm că până la sfârșitul lunii ianuarie, adică poate din semestrul al doilea” a declarat Valeriu Caragață, administratorul Consiliului Județean (CJ) Vaslui.

Așadar, cei 42.633 de elevi care urmează să primească, alături de lapte și corn, un măr pe zi, mai au de așteptat. Dacă vor apărea contestații, e posibil ca elevii să aștepte până la finele anului școlar. (Roxana NĂSTASĂ)

Anul acesta școlar se pare că toate cam merg pe dos. După problema cu manualele pentru elevii de clasele I și a II-a, se pare că lucrurile nu merg prea bine nici cu programul „Mărul în școli”. Deși ar fi trebuit să înceapă de mult distribuirea merelor în unitățile școlare, iată că nici măcar acum nu se știe data la care va demara distribuirea fructelor. „A avut loc licitația, iar acum trebuie să fie trimise răspunsurile tuturor producătorilor, iar apoi urmează perioada de clarificări și contestații. Abia după vor fi distribuite merele. Nu se știe cu exactitate când. Sperăm că…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: