Home » Administratie » Ori nu vor pomană, ori s-a greșit în acte

Ori nu vor pomană, ori s-a greșit în acte

Până în prezent, 2.500 din cele 6.200 de persoane (aproape10% din populația municipiului) înregistrate la nivelul municipiului Vaslui ca beneficiare ale ajutoarelor alimentare acordate de UE prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAPD) nu și-au ridicat pachetele.

Nimeni nu poate preciza exact de ce. Este însă foarte greu de înțeles de ce 2.500 de oameni care urmau să primească alimente în valoare de peste 120 de lei au refuzat să intre în posesia lor. O variantă mai plauzibilă ar afi aceea ce s-a greșit în redactarea listelor de beneficari la nivelul instituțiilor cu atribuții în domeniul social.

Potrivit oficialilor Primăriei Vaslui, ajutoarele se pot ridica în continuare din zona fostei fabrici Movas în intervalul orar 8 -16. (Bogdan RUSU)

Până în prezent, 2.500 din cele 6.200 de persoane (aproape10% din populația municipiului) înregistrate la nivelul municipiului Vaslui ca beneficiare ale ajutoarelor alimentare acordate de UE prin Programul Operațional Ajutorarea Persoanelor Dezavantajate (POAPD) nu și-au ridicat pachetele. Nimeni nu poate preciza exact de ce. Este însă foarte greu de înțeles de ce 2.500 de oameni care urmau să primească alimente în valoare de peste 120 de lei au refuzat să intre în posesia lor. O variantă mai plauzibilă ar afi aceea ce s-a greșit în redactarea listelor de beneficari la nivelul instituțiilor cu atribuții în domeniul social. Potrivit oficialilor Primăriei…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: