Home » Justitie » Șoferi băuți la volan

Șoferi băuți la volan

Trei conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși, la volan, aflați sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii Postului de Poliție Fălciu, împreună cu polițiștii Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu l-au depistat în după-amiaza zilei de sâmbătă pe Marian N., în vârstă de 35 ani, domiciliat în comuna Fălciu. Acesta a condus pe DN 24 A, pe raza localității Fălciu un autovehicul care avea expirată valabilitatea autorizației de circulație provizorie. În condițiile în care bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, fiind obținută valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea sub influența alcoolului.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiști din cadrul Postului de Poliție Duda-Epureni și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui au depistat un conducător auto aflat sub influența băuturilor alcoolice. Petru M., în vârstă de 62 ani, domiciliat în satul Ghermănești, comuna Drânceni, conducea un autovehicul pe raza localității Valea Grecului, comuna Duda-Epureni, deși anterior consumase băuturi alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal Huși, unde, i s-au recoltat probe biologice.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile Codului Penal.

În aceeași noapte, Mihai B., de 42 ani, domiciliat în municipiul Huși, a fost identificat de polițiștii Biroului Rutier și Biroului de Ordine Publică Huși în timp ce conducea un autovehicul pe strada Alexandru Giugaru, fiind sub influența alcoolului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul obținut a fost de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la Spitalul municipal Huși unde i-au fost recoltate probe biologice. Mihai B. este cercetat de polițiști pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influenta alcoolului. (Roxana NĂSTASĂ)

Trei conducători auto s-au ales cu dosare penale după ce au fost prinși, la volan, aflați sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii Postului de Poliție Fălciu, împreună cu polițiștii Sectorului Poliției de Frontieră Fălciu l-au depistat în după-amiaza zilei de sâmbătă pe Marian N., în vârstă de 35 ani, domiciliat în comuna Fălciu. Acesta a condus pe DN 24 A, pe raza localității Fălciu un autovehicul care avea expirată valabilitatea autorizației de circulație provizorie. În condițiile în care bărbatul emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul alcooltest, fiind obținută valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: