Home » Social » Pictorul Dionisie Gradu expune la muzeul bârlădean

Pictorul Dionisie Gradu expune la muzeul bârlădean

Sâmbătă, 10 ianuarie, ora 11, la Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad, va avea loc vernisajul expoziției „Oglinda”, a artistului plastic bârlădean Dionisie Gradu.

Iubitorii de artă din Bârlad și nu numai sunt invitați să admire lucrări de gravură realizate de cunoscutul artist. Dionisie Gradu este renumit în mediul cultural al zonei ca un formator de artiști, pictor și grafician de forță, având o activitate de creație intensă. A participat la numeroase expoziții, atât în Bârlad, cât și în țară.

„Expoziția de sâmbătă este o retrospectivă care va surprinde activitatea profesorului din ultima perioadă. Artistul propune o tematică interesantă, ale cărei aspecte îi vor fi dezvăluite în amănunt publicului care ne va onora invitația”, ne-a declarat Mircea Mamalaucă, directorul Muzeului „Vasile Pârvan”. (Laura ȚAGA)

Sâmbătă, 10 ianuarie, ora 11, la Muzeul „Vasile Pârvan” Bârlad, va avea loc vernisajul expoziției "Oglinda", a artistului plastic bârlădean Dionisie Gradu. Iubitorii de artă din Bârlad și nu numai sunt invitați să admire lucrări de gravură realizate de cunoscutul artist. Dionisie Gradu este renumit în mediul cultural al zonei ca un formator de artiști, pictor și grafician de forță, având o activitate de creație intensă. A participat la numeroase expoziții, atât în Bârlad, cât și în țară. "Expoziția de sâmbătă este o retrospectivă care va surprinde activitatea profesorului din ultima perioadă. Artistul propune o tematică interesantă, ale cărei aspecte…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: