Home » Social » Mai multe ajutoare bănești de la CARP Bârlad

Mai multe ajutoare bănești de la CARP Bârlad

Anul 2015 aduce noutăți în ceea ce privește ajutoarele nerambursabile acordate de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din Bârlad. Începând cu 1 ianuarie 2015, membrii CARP beneficiază de mai multe categorii de astfel de ajutoare.

Avem patru categorii de ajutoare nerambursabile pe care le-am introdus anul acesta în pachetul de facilități a membrilor asociației noastre, în baza Hotărârii Comitetului Director din 22 decembrie 2014”, a declarat Nicolaie Mihai, președintele CARP Bârlad.

O categorie de ajutoare sunt acordate cu ocazia unor sărbători laice și religioase, dar și pentru probleme sociale, activități culturale, sportive și excursii. De asemenea, vor fi acordate ajutoare de fidelitate, dar numai celor care au un fond cotizant de minimum 3.000 de lei. Va exista și un tip de ajutor, în valoare de maximum 15%, acordat de președintele Comitetului Director, membrilor aflați în dificultate financiară, atunci când se confruntă cu cazuri de urgență, nevoi speciale. În fine, vor putea primi un ajutor bănesc și membrii care solicită facilități și servicii prestate de cabinete medicale, magazine și ateliere de prestări servicii din cadrul CARP.

În total, CARP oferă nouă tipuri de ajutoare nerambursabile. Pe lângă cele patru introduse din acest an, se mențin ajutorul în caz de deces, cel pentru decontarea unor cote părți din costul biletului de tratament, pentru membrii fără nici un venit sau cu un venit de până la 600 de lei, ajutorul în caz de incendii, inundații, alunecări de teren sau alte evenimente catastrofale și ajutorul pentru membrii cu boli incurabile sau care au suferit pierderea unui organ, în cazul în care nu au venituri mai mari de 1.000 de lei. (Mihaela NICULESCU)

Anul 2015 aduce noutăți în ceea ce privește ajutoarele nerambursabile acordate de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din Bârlad. Începând cu 1 ianuarie 2015, membrii CARP beneficiază de mai multe categorii de astfel de ajutoare. „Avem patru categorii de ajutoare nerambursabile pe care le-am introdus anul acesta în pachetul de facilități a membrilor asociației noastre, în baza Hotărârii Comitetului Director din 22 decembrie 2014”, a declarat Nicolaie Mihai, președintele CARP Bârlad. O categorie de ajutoare sunt acordate cu ocazia unor sărbători laice și religioase, dar și pentru probleme sociale, activități culturale, sportive și excursii. De asemenea, vor fi…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: