Home / Social / Copilul meu – Iarina, o fată „omoasă”

Copilul meu – Iarina, o fată „omoasă”

Maria Iarina Nechita are 2 anișori și este din Bârlad. Poartă un nume deosebit și rar întâlnit pe meleagurile noastre, fiind de origine slavă, întâlnit și la cehi „Jarena”. Semnificația acestui nume este „lumină”.

Micuța Iarina este un copil blând și cald, cu o personalitate dezvoltată și o inteligență pe măsură. Copilul poartă o dragoste aparte pentru pisici, aspect regăsit pe majoritatea obiectelor vestimentare sau de podoabă. Energia specifică vârstei nu o transformă într-o năzdrăvană, ci mai degrabă îi conferă o trăsătură aparte: aceea de a fi extrem de liniștită. Fie vorba între noi, este copilul ideal pentru personalul creșei, acolo unde fetița petrece câteva ore pe zi.

Ca mulți alți copii, Iarina s-a atașat de un obiect ce a devenit indispensabil: „pica”, o pufoșenie de păturică de culoare roz, despre care spune că este „omoasă”, adică frumoasă. Partenerii preferați de joacă sunt bunicii, „bica” și „bicu” bucurându-se uneori din partea celei mici și de câte un masaj gingaș la mâini.

Când vine vorba de alimentație apar mici probleme. Iarina pare să știe că o domnișoară adevărată nu mănâncă orice, oricum, oriunde.

Maria Iarina Nechita are 2 anișori și este din Bârlad. Poartă un nume deosebit și rar întâlnit pe meleagurile noastre, fiind de origine slavă, întâlnit și la cehi „Jarena”. Semnificația acestui nume este „lumină”. Micuța Iarina este un copil blând și cald, cu o personalitate dezvoltată și o inteligență pe măsură. Copilul poartă o dragoste aparte pentru pisici, aspect regăsit pe majoritatea obiectelor vestimentare sau de podoabă. Energia specifică vârstei nu o transformă într-o năzdrăvană, ci mai degrabă îi conferă o trăsătură aparte: aceea de a fi extrem de liniștită. Fie vorba între noi, este copilul ideal pentru personalul creșei,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Un TIR plin cu cereale s-a răsturnat la Popeni. Șoferul a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgență Bârlad

Un autotren plin cu cereale ...

Un bărbat a murit în apropiere de Mănăstirea Bujoreni după ce a fost înțepat de viespi

Un bărbat de 41 de ...

Două persoane care erau date dispărute au fost găsite de polițiștii vasluieni

Doi bărbați în vârstă de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: