Home » Invatamant » 17 școli și grădinițe închise din cauza vremii

17 școli și grădinițe închise din cauza vremii

17 unități de învățământ au avut, ieri, porțile închise din cauza vremii nefavorabile. Astfel, aproximativ 580 de copii au stat acasă, însă vor recupera cursurile pierdute, cel mai probabil în zilele de sâmbătă.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, 580 de elevi și preșcolari din 17 unități de învățământ nu au participat, ieri, la cursuri, după ce conducerile școlilor coordonatoare au decis închiderea unităților din cauza drumurilor impracticabile. Cursurile au fost suspendate la Școala și Grădinița din localitatea Tunsești, comuna Bogdănița, la toate cele 11 unități de învățământ din comuna Roșiești, precum și la trei școli și o grădiniță din comuna Dimitrie Cantemir.

„Mulți elevi și preșcolari din aceste unități care au cursurile suspendate sunt navetiști, transportați la școli sau grădinițe cu microbuzele școlare, care însă nu pot circula din cauza drumurilor înzăpezite. Conducerea școlii coordonatoare din Roșiești a anunțat că va menține școlile și grădinițele închise inclusiv vineri din aceleași motive”, a declarat inspectorul pe probleme de management din cadrul ISJ Vaslui, Constantin Turcu.

Așadar, la Roșiești, elevii stau și astăzi acasă, având vacanța prelungită, însă vor recupera materia, ulterior, în zilele de sâmbătă. (Roxana NĂSTASĂ)

17 unități de învățământ au avut, ieri, porțile închise din cauza vremii nefavorabile. Astfel, aproximativ 580 de copii au stat acasă, însă vor recupera cursurile pierdute, cel mai probabil în zilele de sâmbătă. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Vaslui, 580 de elevi și preșcolari din 17 unități de învățământ nu au participat, ieri, la cursuri, după ce conducerile școlilor coordonatoare au decis închiderea unităților din cauza drumurilor impracticabile. Cursurile au fost suspendate la Școala și Grădinița din localitatea Tunsești, comuna Bogdănița, la toate cele 11 unități de învățământ din comuna Roșiești, precum și la trei școli și o grădiniță…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile