Home » Justitie » Bătrân din Bârlad, găsit mort în casă

Bătrân din Bârlad, găsit mort în casă

Un bârlădean, în vârstă de 65 de ani a fost găsit de către fiul său, de Bobotează, decedat în casă. Bărbatul nu era în evidență cu boli cronice, moartea sa fiind considerată suspectă.

Acesta locuia singur, pe strada Milcov din Bârlad, însă era vizitat periodic de către fiu. Pe 6 ianuarie, când a trecut să-și viziteze tatăl, l-a găsit fără suflare, în locuință, cu semne că decesul ar fi survenit cu cel puțin o zi înainte. Fiul decedatului a alertat polițiștii, care, s-au deplasat la fața locului. În urma cercetărilor efectuate de criminaliști, cadavrul nu prezenta urme de violență, fiind transportat ulterior la Institutul de Medicină Legală (IML), pentru necropsie.

„Pe 6 ianuarie, fiul bărbatului și-a găsit tatăl decedat în locuință. Cadavrul nu prezenta urme de violență, însă întrucât moartea e suspectă, a fost transportat la IML pentru autopsie, urmând a se stabilil, ulterior, cauza exactă a decesului” a declarat Mihaela Ștrau, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. (Roxana NĂSTASĂ)

Un bârlădean, în vârstă de 65 de ani a fost găsit de către fiul său, de Bobotează, decedat în casă. Bărbatul nu era în evidență cu boli cronice, moartea sa fiind considerată suspectă. Acesta locuia singur, pe strada Milcov din Bârlad, însă era vizitat periodic de către fiu. Pe 6 ianuarie, când a trecut să-și viziteze tatăl, l-a găsit fără suflare, în locuință, cu semne că decesul ar fi survenit cu cel puțin o zi înainte. Fiul decedatului a alertat polițiștii, care, s-au deplasat la fața locului. În urma cercetărilor efectuate de criminaliști, cadavrul nu prezenta urme de violență, fiind…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: