Home / Social / Copilul meu – Roxana este un foarte bun recitator

Copilul meu – Roxana este un foarte bun recitator

Roxana are 10 ani și este cel mai mare copil al familiei Iftene. Fetița mai are doi frați, pe Tudor și Florin, cu care se înțelege foarte bine și se joacă mai tot timpul.

De fel, Roxana este o fetiță foarte cuminte și ascultătoare, dar și foarte cochetă după cum se poate observa și în fotografie. Este în clasa a IV-a și îi place mult la școală, iar în ceea ce privește materiile, matematica este pe gustul ei. Roxanei îi mai place și să deseneze, dar și să recite poezii, fiind lăudată că este un foarte bun recitator.

Când e acasă, după ce și-a pus bine la punct temele, micuței îi place să se joace la calculator sau la tabletă, dar și să-i fie ajutor în bucătărie mamei. În weekend și în vacanțe, Roxanei îi place mult să stea la bunici împreună cu frații ei, loc unde copiii se simt în largul lor și au parte de toată dragostea și afecțiunea. (Roxana NĂSTASĂ)

Roxana are 10 ani și este cel mai mare copil al familiei Iftene. Fetița mai are doi frați, pe Tudor și Florin, cu care se înțelege foarte bine și se joacă mai tot timpul. De fel, Roxana este o fetiță foarte cuminte și ascultătoare, dar și foarte cochetă după cum se poate observa și în fotografie. Este în clasa a IV-a și îi place mult la școală, iar în ceea ce privește materiile, matematica este pe gustul ei. Roxanei îi mai place și să deseneze, dar și să recite poezii, fiind lăudată că este un foarte bun recitator. Când e…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

Cum rezolvă primarul „Pinocchio” problema spațiului locativ la Bârlad

de Mihaela NICULESCU   Mințită și abandonată. Așa se ...

Expoziție dedicată luptei polonezilor în timpul celui de-al Doilea Război Mondial

Muzeul Județean ”Ștefan cel Mare” Vaslui și Consiliul Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: