Home / Sanatate / Spitalul din Huși, va avea, în sfârșit, medic urgentist

Spitalul din Huși, va avea, în sfârșit, medic urgentist

Spitalul „Dimitrie Castrioian” din Huși va avea, de săptămâna viitoare, un medic urgentist care va prelua coordonarea activităților specifice.

„Acum, s-au luat toate măsurile necesare pentru continuarea activității medicale de urgență la nivel CPU, în așa fel încât pacienții din această zonă să nu fie afectați. La nivelul unității sanitare s-au luat măsurile organizatorice care se impun, iar asistența medicală de urgență este asigurată în spațiul corespunzător CPU, în sistem de camere de gardă prin cele patru linii de gardă în specialitățile: chirurgie, profil medical (inclusiv neurologie), pediatrie și obstetrică-ginecologie. Astfel, activitatea specifică CPU Huși este asigurată la nivelul de competență al spitalui (nivel IV). Începând de săptămâna viitoare, un medic cu specialitatea urgență va prelua coordonarea activităților specifice, iar activitatea CPU va fi reluată în totalitate” a declarat Mihaela Vlada, director al DSP Vaslui. (Roxana NĂSTASĂ)

Spitalul „Dimitrie Castrioian” din Huși va avea, de săptămâna viitoare, un medic urgentist care va prelua coordonarea activităților specifice. „Acum, s-au luat toate măsurile necesare pentru continuarea activității medicale de urgență la nivel CPU, în așa fel încât pacienții din această zonă să nu fie afectați. La nivelul unității sanitare s-au luat măsurile organizatorice care se impun, iar asistența medicală de urgență este asigurată în spațiul corespunzător CPU, în sistem de camere de gardă prin cele patru linii de gardă în specialitățile: chirurgie, profil medical (inclusiv neurologie), pediatrie și obstetrică-ginecologie. Astfel, activitatea specifică CPU Huși este asigurată la nivelul de…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Unitate de panificație din Vaslui închisă pentru că punea în pericol sănătatea consumatorilor!

de Mihaela NICULESCU Revoltător! Inspectorii sanitari veterinari au descoperit ...

ISJ recomandă părinților să nu-și trimită la școală copiii cu simptome de gripă sau viroză

Autoritățile locale și județene atrag atenția asupra prevenției în ...

În comunele fără medici de familie se vor deschide puncte de lucru ale unor cabinete medicale

Mai multe comunități din județul Vaslui continuă să nu ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: