Home » Sanatate » Angajații spitalului bârlădean și-au recâștigat tichetele de masă

Angajații spitalului bârlădean și-au recâștigat tichetele de masă

Sindicaliștii „Sanitas” de la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad așteaptă ca hotărârea instanței judecătorești, în urma procesului intentat conducerii spitalului, să fie pusă în aplicare. Cât de curând, angajații spitalului ar trebui să intre în posesia tichetelor de masă pe care nu le-au mai primit din luna aprilie, cu excepția lunii noiembrie.

„Sanitas a dat în judecată conducerea Spitalului «Elena Beldiman» pentru suspendarea acestui drept. În urma procesului, care a avut trei termene, în octombrie, noiembrie și decembrie, am obținut câștig de cauză. Încă nu am intrat în posesia hotărârii judecătorești, dar este o chestiune de câteva zile. Probabil că imediat ce actul va ajunge pe masa managerului, va fi convocat comitetul director care va stabili modalitatea în care vor fi alocate tichetele”, a declarat Cristi Puțeanu, vicepreședinte „Sanitas” Vaslui.

Rămâne de văzut care va fi soluția prin care conducerea unității spitalicești din Bârlad o va găsi pentru a putea face față financiar în condițiile unui buget subdimensionat. (M.N.)

Sindicaliștii „Sanitas” de la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad așteaptă ca hotărârea instanței judecătorești, în urma procesului intentat conducerii spitalului, să fie pusă în aplicare. Cât de curând, angajații spitalului ar trebui să intre în posesia tichetelor de masă pe care nu le-au mai primit din luna aprilie, cu excepția lunii noiembrie. „Sanitas a dat în judecată conducerea Spitalului «Elena Beldiman» pentru suspendarea acestui drept. În urma procesului, care a avut trei termene, în octombrie, noiembrie și decembrie, am obținut câștig de cauză. Încă nu am intrat în posesia hotărârii judecătorești, dar este o chestiune de câteva zile. Probabil că…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: