Home » Justitie » Bătrân accidentat pe trecerea de pietoni

Bătrân accidentat pe trecerea de pietoni

Un bărbat angajat regulamentar în traversarea străzii în municipiul Huși a fost acroșat de un autovehicul. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Vineri după-amiază, pe strada 1 Decembrie din municipiul Huși, s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii Biroului Rutier Huși au stabilit că, în timp ce Marian C., în vârstă de 41 ani, din comuna Arsura, conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie către centrul orașului, la o trecere pentru pietoni nu a acordat prioritate unui bărbat, în vârstă de 73 ani, din municipiul Huși, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Acesta a fost acroșat cu oglinda din dreapta și a căzut pe carosabil. La Spitalul municipal Huși, victima a fost diagnosticată cu „policontuzii prin accident rutier”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (Roxana NĂSTASĂ)

Un bărbat angajat regulamentar în traversarea străzii în municipiul Huși a fost acroșat de un autovehicul. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Vineri după-amiază, pe strada 1 Decembrie din municipiul Huși, s-a produs un accident de circulație. Polițiștii Biroului Rutier Huși au stabilit că, în timp ce Marian C., în vârstă de 41 ani, din comuna Arsura, conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie către centrul orașului, la o trecere pentru pietoni nu a acordat prioritate unui bărbat, în vârstă de 73 ani, din municipiul Huși, care se angajase în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: