Home / Justitie / Bătrân accidentat pe trecerea de pietoni

Bătrân accidentat pe trecerea de pietoni

Un bărbat angajat regulamentar în traversarea străzii în municipiul Huși a fost acroșat de un autovehicul. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă.

Vineri după-amiază, pe strada 1 Decembrie din municipiul Huși, s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii Biroului Rutier Huși au stabilit că, în timp ce Marian C., în vârstă de 41 ani, din comuna Arsura, conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie către centrul orașului, la o trecere pentru pietoni nu a acordat prioritate unui bărbat, în vârstă de 73 ani, din municipiul Huși, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal. Acesta a fost acroșat cu oglinda din dreapta și a căzut pe carosabil. La Spitalul municipal Huși, victima a fost diagnosticată cu „policontuzii prin accident rutier”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a arătat că nu a consumat băuturi alcoolice. În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (Roxana NĂSTASĂ)

Un bărbat angajat regulamentar în traversarea străzii în municipiul Huși a fost acroșat de un autovehicul. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă. Vineri după-amiază, pe strada 1 Decembrie din municipiul Huși, s-a produs un accident de circulație. Polițiștii Biroului Rutier Huși au stabilit că, în timp ce Marian C., în vârstă de 41 ani, din comuna Arsura, conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie către centrul orașului, la o trecere pentru pietoni nu a acordat prioritate unui bărbat, în vârstă de 73 ani, din municipiul Huși, care se angajase în…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Peste 2,6 milioane de persoane au tranzitat Vama Albița în primele nouă luni din 2019

În primele nouă luni ale ...

Polițist vasluian arestat pentru corupție

Astăzi, ofițerii de poliție judiciară ...

Sancțiuni de 51.000 de lei agenților economici din Bârlad

Polițiștii de investigare a criminalității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: