Home » Social » Pârtia de la Bahnari, goală în timpul săptămânii

Pârtia de la Bahnari, goală în timpul săptămânii

Peste pârtia de la Bahnari, amenajată corespunzător de Primăria Municipiului Vaslui, în așa fel încât vasluienii să se poată bucura de săniuș, bate vântul în cursul săptămânii. Deși oferă la un preț redus ceea ce oferă și o pârtie dintr-o stațiune montană, adică săniuș, vin fiert, grătare, pârtia este goală. Doar în weekenduri și vacanțe își mai fac apariția câțiva vasluieni, iubitori de sporturi de iarnă.

„Am fost acum câteva zile și nu era nimeni. Ori din cauza gerului, ori datorită faptul că oamenii muncesc în cursul săptămânii, pârtia era goală. E păcat că doar prin weekend vine lumea. Când nu aveau alternative se plângeau, acum nu vine nimeni” a spus Andrei, un tânăr amator de sporturi de iarnă.

Pentru cei care nu știu, pârtia este iluminată până la orele 23.30, are parcare, are o căbănuță unde se poate servi vin fiert, un asistent medical care acordă prim ajutor în caz de evenimente nefericite, la baza pârtiei sunt grătare, iar cel mai mare avantaj este că se pot închiria sănii doar cu buletinul, fără a plăti vreo taxă. (Roxana NĂSTASĂ)

Peste pârtia de la Bahnari, amenajată corespunzător de Primăria Municipiului Vaslui, în așa fel încât vasluienii să se poată bucura de săniuș, bate vântul în cursul săptămânii. Deși oferă la un preț redus ceea ce oferă și o pârtie dintr-o stațiune montană, adică săniuș, vin fiert, grătare, pârtia este goală. Doar în weekenduri și vacanțe își mai fac apariția câțiva vasluieni, iubitori de sporturi de iarnă. „Am fost acum câteva zile și nu era nimeni. Ori din cauza gerului, ori datorită faptul că oamenii muncesc în cursul săptămânii, pârtia era goală. E păcat că doar prin weekend vine lumea. Când…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile