Home » Invatamant » Școala “Aurora” a devenit “Elisabeta Polihroniade”

Școala “Aurora” a devenit “Elisabeta Polihroniade”

Vineri, 9 ianuarie, membrii Consiliului local Vaslui au aprobat rețeaua unităților de învățământ (pentru anul școlar 2015-2016) din aria de competență. Singura modificare adusă rețelei școlare din zona municipiului Vaslui este schimbarea numelui Centrului Școlar de Educație Incluzivă “Aurora” în Centrul Școlar de Educație Incluzivă “Elisabeta Polihroniade”.

Motivul acestei schimbări de denumire este ideea de a i se aduce un omagiu maestrei internaționale de șah Elisabeta Polihroniade. Este cunoscut faptul că maestra Polihroniade a arbitrat în anii anteriori competițiile din cadrul Conscursului național de șah “Cupa 1 iunie”, organizat de fosta unitate de învățământ “Aurora”, la care elevii din județul Vaslui au obținut numeroase premii.

(Bogdan RUSU)

Vineri, 9 ianuarie, membrii Consiliului local Vaslui au aprobat rețeaua unităților de învățământ (pentru anul școlar 2015-2016) din aria de competență. Singura modificare adusă rețelei școlare din zona municipiului Vaslui este schimbarea numelui Centrului Școlar de Educație Incluzivă “Aurora” în Centrul Școlar de Educație Incluzivă “Elisabeta Polihroniade”. Motivul acestei schimbări de denumire este ideea de a i se aduce un omagiu maestrei internaționale de șah Elisabeta Polihroniade. Este cunoscut faptul că maestra Polihroniade a arbitrat în anii anteriori competițiile din cadrul Conscursului național de șah “Cupa 1 iunie”, organizat de fosta unitate de învățământ “Aurora”, la care elevii din județul…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: