Home » Politic » Trifu nu mai e șef la PC

Trifu nu mai e șef la PC

Vineri, Filiala locală a PC a găzduit o conferință de presă ce a vizat prezentarea noii conduceri a Organizației județene. Astfel, Alin Trifu a fost înlocuit de Emil Dorin, fost secretar general al partidului. Funcția liberă de secretar general al PC Vaslui a fost preluată de Andrei Bărăgan.

Trifu rămâne în continuare atașat de PC în cadrul Biroului Municipal al partidului. La nivelul județului Vaslui, PC are peste 1.000 de membri, a câștigat alegerile în două comune și este prezent în 70 din 86 de unități teritorial-administrative.

Noul președinte executiv al PC Vaslui, Emil Dorin, ne-a declarat că se va implica într-o politică agresivă de atragere de noi membri, în special tineri. Pentru alegerile din 2016, principala preocupare a PC, ținta noii conduceri a partidului este obținerea unui scor electoral format din două cifre. (Bogdan RUSU)

Vineri, Filiala locală a PC a găzduit o conferință de presă ce a vizat prezentarea noii conduceri a Organizației județene. Astfel, Alin Trifu a fost înlocuit de Emil Dorin, fost secretar general al partidului. Funcția liberă de secretar general al PC Vaslui a fost preluată de Andrei Bărăgan. Trifu rămâne în continuare atașat de PC în cadrul Biroului Municipal al partidului. La nivelul județului Vaslui, PC are peste 1.000 de membri, a câștigat alegerile în două comune și este prezent în 70 din 86 de unități teritorial-administrative. Noul președinte executiv al PC Vaslui, Emil Dorin, ne-a declarat că se va…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: