Home » Social » Copilul meu – Darius e un băiat isteț

Copilul meu – Darius e un băiat isteț

Îl cheamă Darius Gabriel, are 4 anișori și este plin de energie. Fiind singur la părinți și cel mai mic nepoțel al bunicilor, este foarte iubit, atât de aceștia cât și de unchii și mătușile lui. Este un copil ambițios, isteț și foarte harnic. Întotdeauna se oferă să își ajute părinții și este dornic sa învețe lucruri noi.

Ca și altor copii, îi plac desenele animate, jocurile pe calculator și tabletă, puzzle-uri și nu în ultimul rând, mașinuțele. Cu toate acestea e foarte bucuros atunci când are ocazia sa meargă la bunici pentru a revedea căteii care îi sunt atât de dragi, încât bunicilor le spune „bunicii de la Jack” și „bunicii de la Ricky”, după numele cățeilor. Când pleacă de la bunici își ia la revedere prin traditionalul: „O să vă fie dor de mine”.

Îi place foarte mult să primeasca vizitele altor copii, dar și să-i întâlnească atunci când merge în parc sau la grădiniță. E foarte prietenos și nu ezită să se implice în jocurile lor.

Îl cheamă Darius Gabriel, are 4 anișori și este plin de energie. Fiind singur la părinți și cel mai mic nepoțel al bunicilor, este foarte iubit, atât de aceștia cât și de unchii și mătușile lui. Este un copil ambițios, isteț și foarte harnic. Întotdeauna se oferă să își ajute părinții și este dornic sa învețe lucruri noi. Ca și altor copii, îi plac desenele animate, jocurile pe calculator și tabletă, puzzle-uri și nu în ultimul rând, mașinuțele. Cu toate acestea e foarte bucuros atunci când are ocazia sa meargă la bunici pentru a revedea căteii care îi sunt atât…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: