Home / Administratie / Ghișeu special la buletine pentru programările online

Ghișeu special la buletine pentru programările online

În scopul eficientizării activității serviciului de eliberare a cărților de identitate, din septembrie 2014, unul dintre cele două ghișee de preluare imagini din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanei (SPCLEP) Vaslui este destinat prioritar persoanelor care își fac programare on-line. Scopul este, în primul rând, cel de reducere a timpului de așteptare pentru cetățeni, dar și decongestionarea activității funcționarilor acestui serviciu.

Pentru a decongestiona activitatea, SPCLEP Vaslui onorează cu prioritate programările on-line. Programările se pot realiza pe spclep.primariavs.ro (Roxana NĂSTASĂ)

În scopul eficientizării activității serviciului de eliberare a cărților de identitate, din septembrie 2014, unul dintre cele două ghișee de preluare imagini din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanei (SPCLEP) Vaslui este destinat prioritar persoanelor care își fac programare on-line. Scopul este, în primul rând, cel de reducere a timpului de așteptare pentru cetățeni, dar și decongestionarea activității funcționarilor acestui serviciu. Pentru a decongestiona activitatea, SPCLEP Vaslui onorează cu prioritate programările on-line. Programările se pot realiza pe spclep.primariavs.ro (Roxana NĂSTASĂ)

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Copil de un an și jumătate, dus în stare critică la spital după ce a căzut într-o balie cu apă

Un copil de un an și jumătate, din localitate ...

COVID-19 lovește și sectorul public. Peste 35.000 de bugetari vasluieni vor intra în șomaj tehnic

de Dănuț CIOBANU  Bugetarii de la nivelul județului Vaslui ...

Lucrările de la Centrul Cultural Vaslui sunt în grafic. COVID-19 nu a speriat constructorul

de Dănuț CIOBANU  Lucrările de la Centrul Cultural Județean ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: