Home » Administratie » Ghișeu special la buletine pentru programările online

Ghișeu special la buletine pentru programările online

În scopul eficientizării activității serviciului de eliberare a cărților de identitate, din septembrie 2014, unul dintre cele două ghișee de preluare imagini din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanei (SPCLEP) Vaslui este destinat prioritar persoanelor care își fac programare on-line. Scopul este, în primul rând, cel de reducere a timpului de așteptare pentru cetățeni, dar și decongestionarea activității funcționarilor acestui serviciu.

Pentru a decongestiona activitatea, SPCLEP Vaslui onorează cu prioritate programările on-line. Programările se pot realiza pe spclep.primariavs.ro (Roxana NĂSTASĂ)

În scopul eficientizării activității serviciului de eliberare a cărților de identitate, din septembrie 2014, unul dintre cele două ghișee de preluare imagini din cadrul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanei (SPCLEP) Vaslui este destinat prioritar persoanelor care își fac programare on-line. Scopul este, în primul rând, cel de reducere a timpului de așteptare pentru cetățeni, dar și decongestionarea activității funcționarilor acestui serviciu. Pentru a decongestiona activitatea, SPCLEP Vaslui onorează cu prioritate programările on-line. Programările se pot realiza pe spclep.primariavs.ro (Roxana NĂSTASĂ)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile