Home » National » A murit Valentin Nicolau, proprietarul editurii Nemira si fost sef al TVR

A murit Valentin Nicolau, proprietarul editurii Nemira si fost sef al TVR

Valentin Nicolau, proprietarul editurii Nemira, fost sef al Televiziunii Romane, scriitor si dramaturg, a decedat, marti, la varsta de 54 de ani, in urma unui stop cardio-respirator, au declarat surse medicale, citate de Mediafax. Decesul a fost declarat dupa 45 de minute in care s-au facut manevre de resuscitare.

Valentin Nicolau a fost dus de urgenta la Spitalul Universitar, marti seara, fiind in stop cardio-respirator. Nicolau se afla in masina personala cand a inceput sa se simta rau. Ambulanta a fost chemata de o alta persoana.
Medicii au inceput manevrele de resuscitare in timp ce il transportau pe Nicolau la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Manevrele de resuscitare au continuat la spital.
Scriitor, proprietar al grupului Nemira, fost presedinte-director general al Societatii Romane de Televiziune, Valentin Nicolau, in varsta de 54 de ani, a fost de formatie geofizician.
Valentin Nicolau a condus Televiziunea Romana, din functia de presedinte-director general, in perioada 2002-2005. De asemenea, Valentin Nicolau a fost membru in fostul Consiliu de Administratie al TVR, care a fost demis pe 10 decembrie 2013 de Parlament, odata cu respingerea raportului de activitate al SRTv pe anul 2012.
In 2013, Valentin Nicolau s-a numarat printre numele vehiculate pentru prealuarea din nou a sefiei TVR.
Sursa: incont.ro
Valentin Nicolau, proprietarul editurii Nemira, fost sef al Televiziunii Romane, scriitor si dramaturg, a decedat, marti, la varsta de 54 de ani, in urma unui stop cardio-respirator, au declarat surse medicale, citate de Mediafax. Decesul a fost declarat dupa 45 de minute in care s-au facut manevre de resuscitare. Valentin Nicolau a fost dus de urgenta la Spitalul Universitar, marti seara, fiind in stop cardio-respirator. Nicolau se afla in masina personala cand a inceput sa se simta rau. Ambulanta a fost chemata de o alta persoana. Medicii au inceput manevrele de resuscitare in timp ce il transportau pe Nicolau la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: