Home » Social » Vasluiul sub lupă – Atenție! Cade zăpada!

Vasluiul sub lupă – Atenție! Cade zăpada!

În ultima perioadă, la Vaslui, temperaturile au crescut, fapt ce a determinat topirea zăpezii. Cum aproape toate blocurile au acoperișuri, iar zăpada ce se pune pe ele nu este dată jos de niciun locatar, la fiecare clipă, când vremea e mai blândă, trecătorii riscă se să trezească cu câteva kilograme bune de zăpadă în cap.

Nu puține sunt cazurile în care gheața și zăpada de pe bloc au făcut victime, din lenea celor care așteaptă tot timpul să facă altcineva treaba în locul lor. Așa că, zilele acestea, mare atenție pe sus și pe unde mergeți pentru că pericolul vă paște… pe lângă bloc. (R.N.)

În ultima perioadă, la Vaslui, temperaturile au crescut, fapt ce a determinat topirea zăpezii. Cum aproape toate blocurile au acoperișuri, iar zăpada ce se pune pe ele nu este dată jos de niciun locatar, la fiecare clipă, când vremea e mai blândă, trecătorii riscă se să trezească cu câteva kilograme bune de zăpadă în cap. Nu puține sunt cazurile în care gheața și zăpada de pe bloc au făcut victime, din lenea celor care așteaptă tot timpul să facă altcineva treaba în locul lor. Așa că, zilele acestea, mare atenție pe sus și pe unde mergeți pentru că pericolul vă…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: