Home » Justitie » Bătaie ca-n Vestul Sălbatic pe străzile din Vaslui

Bătaie ca-n Vestul Sălbatic pe străzile din Vaslui

Doi vasluieni au fost bătuți cu cruzime în fața unui pub din municipiul reședință. În urma loviturilor primite, unul dintre ei a ajuns la spital în stare gravă, cu traumatism cranio-facial și fractură de sinus maxilar. Agresorii au fost identificați.

După ce au petrecut duminică noaptea într-unul din pub-urile din municipiul reședință, doi vasluieni au trecut printr-o experiență traumatizantă. La ieșirea din local cei doi au fost bătuți cu bestialitate de un grup de tineri, ca urmare a unei altercații verbale.

“Duminică dimineața, la 5:33, s-a primit un apel pe 112 de la un bărbat de 30 de ani, din municipiul Vaslui, care a spus că el și prietenul său, în vârstă de 38 de ani, au fost agresați de un grup de tineri în fața unui local. La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Vaslui. Pentru că bărbatul de 38 de ani necesita îngrijiri medicale, el a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, fiind însoțit de polițiști din cadrul Poliției Municipale”, ne-a declarat subcomisat Mihaela Ștraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui.

La spital, victima a fost diagnoticată cu traumarism cranio-facial și fractură de sinus maxilar. Pentru că loviturile primite la nivelul feței i-au provocat și afcțiuni de ordin oftalmologoic, medicii vasluieni au decis transferul său la o clinică de specialitate din Iași.

Din fericire, agresorii au fost identificați.

“Toate părțile implicate în acest conflict au fost identificate și sunt acum audiate pentru a se stabili implicarea fiecăreia. Pentru că victima transportată la spital a declarat că în urma altercației i-a dispărut și telefonul mobil din buzunar, în prezent se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie”, a mai spus subcomisar Mihaela Ștraub. (A.S.)

Doi vasluieni au fost bătuți cu cruzime în fața unui pub din municipiul reședință. În urma loviturilor primite, unul dintre ei a ajuns la spital în stare gravă, cu traumatism cranio-facial și fractură de sinus maxilar. Agresorii au fost identificați. După ce au petrecut duminică noaptea într-unul din pub-urile din municipiul reședință, doi vasluieni au trecut printr-o experiență traumatizantă. La ieșirea din local cei doi au fost bătuți cu bestialitate de un grup de tineri, ca urmare a unei altercații verbale. “Duminică dimineața, la 5:33, s-a primit un apel pe 112 de la un bărbat de 30 de ani, din…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile