Home » Justitie » O șoferiță a spulberat două mașini

O șoferiță a spulberat două mașini

Ieri, pe DN 24, în localitatea Șapte Case, comuna Costești a avut loc un accident de circulație. Din cercetările efectuate la fața locului de polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene a rezultat că accidentul s-a produs ca urmare a efectuării unei manevre de depășire în mod neregulamentar.

„O tânără, în vârstă de 23 ani, din municipiul Huși, conducea un autovehicul din direcția Bârlad către Vaslui. În momentul în care a efectuat manevra de depășire a unui autovehicul care circula în fața sa, a acroșat o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 56 ani, din județul Argeș, după care a intrat în coliziune frontală cu altă autoutilitară, condusă de un bărbat, în vârstă de 54 ani, din municipiul Vaslui, acestea circulând pe direcția Vaslui către Bârlad. Șoferița și conducătorul de la a doua autoutilitară au necesitat îngrijiri medicale la Spitalul Județean de Urgență Vaslui” a declarat Mihaela ștraub, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

În cauză a fost întocmit dosar penal, polițiștii efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. (R.N.)

Ieri, pe DN 24, în localitatea Șapte Case, comuna Costești a avut loc un accident de circulație. Din cercetările efectuate la fața locului de polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene a rezultat că accidentul s-a produs ca urmare a efectuării unei manevre de depășire în mod neregulamentar. „O tânără, în vârstă de 23 ani, din municipiul Huși, conducea un autovehicul din direcția Bârlad către Vaslui. În momentul în care a efectuat manevra de depășire a unui autovehicul care circula în fața sa, a acroșat o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 56 ani, din județul Argeș,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

2 comments

  1. BRAVO CELOR DE LA RCA!!!!! E PUTIN 200 LEI -LUNA TREBUIE 5000 SA VEDEM DACA MAI UMBLA PLIN DE EI PE STRAZI RETARDATI DE BANI GATA CU MASINI DE LUX CARE OMOARA OAMENI NEVINOVATI

  2. Atitea evenimente rutiere se produc de catre tineri de te ingrozesti….ce vina aveau cei de 56 si respectiv de 54 de ani?Cred ca nu ar mai trebui acordate permise pina la 30 ani ….