Home » Politic » PNL Vaslui sare din nou la gâtul lui Ponta

PNL Vaslui sare din nou la gâtul lui Ponta

Senatorul liberal Dan Marian atacă din nou guvernul Ponta. De această dată, PNL țintește destituirea actualului premier și numirea în locul său a unui partener politic eficient pentru șeful statului.

“Preluarea guvernării este unul din obiectivele cu care PNL a venit în fața opiniei publice. PSD a pierdut alegerile în 16 noiembrie și este, din punctul nostru de vedere și al electoratului, lipsit de legitimitate și de credibilitate. PNL are obligația să-i dea președintelui Klaus Iohannis un partener la Palatul Victoria, pentru a se asigura un parcurs normal României. PNL este determinat să ajungă la guvernare, să vină cu oameni credibili, care nu au în spate controverse. România europeană nu trebuie să fie condusă de baroni și clanurile acestora în teritoriu care trăiesc din parazitarea unor funcții publice bine remunerate și din afaceri cu statul. Este obligația noastră să-i dăm un Guvern președintelui Iohannis care să fie un partener credibil, care să fie capabil să poarte un dialog normal pe absolut orice temă”, a declarat Dan Marian, co-președinte al PNL Vaslui. (Bogdan RUSU)

Senatorul liberal Dan Marian atacă din nou guvernul Ponta. De această dată, PNL țintește destituirea actualului premier și numirea în locul său a unui partener politic eficient pentru șeful statului. “Preluarea guvernării este unul din obiectivele cu care PNL a venit în fața opiniei publice. PSD a pierdut alegerile în 16 noiembrie și este, din punctul nostru de vedere și al electoratului, lipsit de legitimitate și de credibilitate. PNL are obligația să-i dea președintelui Klaus Iohannis un partener la Palatul Victoria, pentru a se asigura un parcurs normal României. PNL este determinat să ajungă la guvernare, să vină cu oameni…

Review Overview

User Rating: 4.6 ( 1 votes)

About Mihai Vasile

3 comments

  1. Doar Dan Marian este nemltumit de guvernarea Ponta? Conducerea vechiului PNL e multumita de guvernare?

  2. Regret ca si DAN MARIAN face parte tot dintr-o gasca de politruci hoti si corupti ! asa ca ce sa schimbi ?

  3. Cine mai ataca psd-ul in judetul Vaslui si pe plan national ca reprezentant al judetului Vaslui? Eu cred ca nu mai este alt lider al Vaslui care sa fie antipsd! Psd-ul are atat de facut denigrare si discreditarea lui si a tuturor liderilor antipsd, psd-ul are o masinarie de discreditare colosala.

%d blogeri au apreciat: