Home » Administratie » Primăria Vaslui, din nou în concursul “Orașul Reciclării”

Primăria Vaslui, din nou în concursul “Orașul Reciclării”

La început de an, Primăria municipiului Vaslui a luat decizia de a se înscrie din nou în competiția Orașul Reciclării, alături de alte 45 de primării din țară.

Concursul își propune dezvoltarea unui sistem de colectare separată a deșeurilor de ambalaje cât mai aproape de locuință și mobilizarea populației pentru a crește cantitatea de deșeuri colectate selectiv și reciclate. Va fi desemnat marele câștigător al competiției municipiul/orașul care cumulează la finalul perioadei competiției (30 iunie 2015) punctajul cel mai mare conform criteriilor de evaluare (cantitative, calitative și de promovare) stabilite de Regulamentul concursului între primării “Orașul Reciclării” ediția a III-a. Criteriul cantitativ se referă la punctajul obținut de fiecare primărie în ceea ce privește cantitatea per locuitor.

Criteriul calitativ se referă la punctajul obținut la evaluarea calitativă pe cele trei criterii: aspect puncte, accesibilitate puncte, calitate deșeuri – conform raportului calitativ transmis de către Eco-Rom Ambalaje la finalul competiției.

“Primăria municipiului Vaslui a postat deja pe pagina de internet a insituției logoul competiției și îi rugăm pe această cale pe toți cetățenii municipiului Vaslui să ni se alăture în campanie, pentru un oraș mai curat și un viitor sănătos pentru generațiile viitoare. Ne bazăm pe sprijinul dumneavoastră și al locuitorilor municipiului Vaslui pentru a reuși împreună să colectăm și să reciclăm”, ne-a declarat Radu Bobică purtătorul de cuvânt al Primăriei municipiului Vaslui. (B.R.)

La început de an, Primăria municipiului Vaslui a luat decizia de a se înscrie din nou în competiția Orașul Reciclării, alături de alte 45 de primării din țară. Concursul își propune dezvoltarea unui sistem de colectare separată a deșeurilor de ambalaje cât mai aproape de locuință și mobilizarea populației pentru a crește cantitatea de deșeuri colectate selectiv și reciclate. Va fi desemnat marele câștigător al competiției municipiul/orașul care cumulează la finalul perioadei competiției (30 iunie 2015) punctajul cel mai mare conform criteriilor de evaluare (cantitative, calitative și de promovare) stabilite de Regulamentul concursului între primării “Orașul Reciclării” ediția a III-a.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: