Home » Social » Copii căzuți în barajul Pușcași. Întâmplare reală sau alarmă falsă?

Copii căzuți în barajul Pușcași. Întâmplare reală sau alarmă falsă?

Vineri, mai multe echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui au intervenit la Pușcași, după ce au fost alertați că niște copii ar fi căzut în barajul de acolo. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că incidentul nu se confirmă și că doar i s-a părut conducătorului auto care trecea pe acolo și a sunat la 112.

Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Petru Iftene, un conducător auto care trecea cu mașina în zona barajului Pușcași a anunțat că a văzut niște copii care se jucau pe baraj și că au căzut în apă.
poza baraj Puscasi„La fața locului s-au deplasat autoșenilată, barca și un autocamion din cadrul instituției, dar incidentul nu s-a confirmat. Au fost întrebați pescarii care pescuiesc în zonă și aceștia au spus că nu au fost deloc copii pe baraj. Cel mai probabil, conducătorului i s-a părut că a văzut copiii căzând și a cerut ajutor”, a declarat Petru Iftene.
Prefectul județului Vaslui, Andrei Puică, a spus că pentru evitarea oricărui pericol, pescarilor care stăteau pe barajul Pușcași li s-a recomandat să părăsească zona.
„Din fericire, incidentul cu copiii nu s-a confirmat, dar am discutat cu șeful ISU și am considerat că cel mai bine este ca și pescarii care stau pe barajul Pușcași să fie evacuați din zonă, pentru evitarea oricărui pericol” a declarat prefectul județului Vaslui, Andrei Puică. (Roxana NĂSTASĂ)

Vineri, mai multe echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Vaslui au intervenit la Pușcași, după ce au fost alertați că niște copii ar fi căzut în barajul de acolo. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că incidentul nu se confirmă și că doar i s-a părut conducătorului auto care trecea pe acolo și a sunat la 112. Potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Petru Iftene, un conducător auto care trecea cu mașina în zona barajului Pușcași a anunțat că a văzut niște copii care se jucau pe baraj și că au căzut în apă.…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: