Home » Justitie » Primele rețineri în cazul bătăușilor „sportivi”

Primele rețineri în cazul bătăușilor „sportivi”

Doi dintre bătăușii din “clanul sportivilor” au fost, astăzi, reținuți de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, față de aceștia fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.

Cătălin Rotaru, în vârstă de 20 ani, din satul Focșeasca, comuna Tăcuta și Matei Mistreanu, de 17 ani, din municipiul Vaslui au fost reținuți de polițiștii de investigații criminale în urma cercetărilor efectuate cu privire la incidentul care a avut loc în dimineața de 11 ianuarie, în fața unui pub din municipiul Vaslui.
Tinerii l-au lovit cu pumnii și picioarele pe Cristian Gheorghe, în vârstă de 38 ani, din municipiul Vaslui, aflat în fața localului, așteptând o persoană cu care urma să plece cu un taxi. Bărbatului i-au fost cauzate leziuni traumatice pentru care a necesitat internarea la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, fiind transferat ulterior la Iași, la Spitalul de Neurochirurgie. În apărarea bărbatului în vârstă de 38 ani au intervenit doi prieteni, care i-au îndepărtat pe agresori, însă în altercație s-au mai implicat alte trei persoane, identificate în prezent de polițiști.
Cătălin Rotaru și Matei Mistreanu au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, iar față de aceștia a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.
Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui efectuează cercetări și pentru a clarifica împrejurările în care i-a fost sustras victimei un telefon mobil din buzunar. (R.N.)

Doi dintre bătăușii din “clanul sportivilor” au fost, astăzi, reținuți de polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui, față de aceștia fiind dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile. Cătălin Rotaru, în vârstă de 20 ani, din satul Focșeasca, comuna Tăcuta și Matei Mistreanu, de 17 ani, din municipiul Vaslui au fost reținuți de polițiștii de investigații criminale în urma cercetărilor efectuate cu privire la incidentul care a avut loc în dimineața de 11 ianuarie, în fața unui pub din municipiul Vaslui. Tinerii l-au lovit cu pumnii și picioarele pe Cristian Gheorghe, în vârstă de 38…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: