Home / Justitie / Hușeni duși după gratii pentru executarea pedepselor

Hușeni duși după gratii pentru executarea pedepselor

Polițiștii vasluieni au pus, ieri, în aplicare mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea, emise pe numele a doi hușeni.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, Secției de Poliție Rurală 4 Huși și Postului de Poliție Duda-Epureni l-au depistat, ieri, pe raza municipiului Huși, pe Ion M., în vârstă de 37 ani, domiciliat din satul Epureni, comuna Duda-Epureni. Pe numele acestuia, Tribunalul Vaslui a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoare, pentru tentativă de omor.

Bărbatul a fost condamnat la executarea pedepsei de patru ani și șase luni de închisoare după ce, în luna decembrie 2013 și-a lovit concubina în zona toraco-abdominală, iar aceasta a suferit leziuni traumatice grave, care i-au pus viața în primejdie.

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 4 Huși și Postului de Poliție Stănilești au pus în aplicare un alt mandat de executare a pedepsei închisorii. Acesta a fost emis de Judecătoria Huși pe numele lui Florin A., de 20 ani, din comuna Stănilești, pentru săvârșirea a două infracțiuni de furt calificat (furturi din locuințe) și a unei infracțiuni de distrugere, fapte săvârșite la sfârșitul anului 2013 și în anul 2014. Tânărul a fost condamnat de instanță la executarea pedepsei de doi ani și șase luni de închisoare.

Cei doi bărbați au fost conduși la penitenciar în vederea executării pedepselor dispuse de către instanța judecătorească. (R.N.)

Polițiștii vasluieni au pus, ieri, în aplicare mandate de executare a unor pedepse cu închisoarea, emise pe numele a doi hușeni. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri, Secției de Poliție Rurală 4 Huși și Postului de Poliție Duda-Epureni l-au depistat, ieri, pe raza municipiului Huși, pe Ion M., în vârstă de 37 ani, domiciliat din satul Epureni, comuna Duda-Epureni. Pe numele acestuia, Tribunalul Vaslui a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoare, pentru tentativă de omor. Bărbatul a fost condamnat la executarea pedepsei de patru ani și șase luni de închisoare după ce, în luna decembrie 2013…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Tânără descoperită de jandarmi cu 400 de euro falși la o casă de schimb valutar din Huși

O tânără de 24 de ani, din Stănilești, a ...

Incendiu puternic de vegetație în apropiere de Bârlad, pe o suprafață de peste 15.000 mp, afectând traficul rutier

Un incendiu puternic de vegetație a afectat traficul rutier ...

Șoferiță din Vaslui, rănită grav după ce a intrat într-o mașină pe care încerca să o depășească neregulamentar

O șoferiță de 30 de ani, din municipiul Vaslui, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: